#Kablonet müşterilerinin dikkatine. 🙂 Dün geceden beri downloadı açık bırakıp ne olacağını beklemeye koyuldum. 24 Mbps hız, 50 GB AKK'li paket kullanıyordum. An itibarıyla 100 GB indirme yapmış bulunmaktayım, 2-8 arasındaki indirmeleri çıkartınca da 50 GB kotam dolmuş oluyor her türlü. Online işlemlerde kotamın dolduğu görülüyor, fakat hızımda herhangi bir düşüş yaşanmadı.
Yani kısaca 24 mbps sınırsız interneti 49 liraya kullanmaya devam edeceğim. 🙂 20 ay daha taahhütüm var. Kablonet'i seviyorum. 🙂 Birkaç ay sonra evlendiğimde de muhtemelen 90 liralık olan 100 mbps hızlı pakete geçeceğim, 19-24 arası hızı 25'e düşüren ve yanında tv paketi veren kampanyası baya uygun. Şu an ihtiyacım yok TV de yok zaten, 24 hız yetiyor.
Müşteri hizmetleriyle tekrar görüştüm ve teyit aldım. Görsel aşağıda. @emirclio @alierkankizgin @frt @ahmed @netexpert @karflake1 @pof
#türksatkablonet #türksat #akn #2019 #akk #akış

taahhüt var mı şu an?
Var eylül 2020'ye kadar geçerli. Yeni abone oldum 3 ay oldu. 🙂
@nakah oh süper o zaman 🙂
Hayırlısı olsun. Güzel bir gelişme. Sizinle benim farkım sizin güncel taahhütünüz var, benim yok. Yani faturanın ne kadar geleceği belli değil. O da ay sonu belli olacak 🙂
şu an siteye girip güncel faturayı görebiliyoruz. Dün gece 80 liraydı benimki şu an 87 oldu. o da analog tv'ye gelen zamdan dolayı zaten.
Eğer 2 senedir falan kablonet müşterisiyseniz uygun fiyata kampanyalar vardı 80 liraya falan, onlara bakıp geçiş yapın bence. Taahhütsüz sıkıntı olabilir.
@nakah 4 senelik müşteriyim. Her ay 60 gözüken fatura bu ay 70 gözüküyor. sürekli 70 giderse ben taahhüt vermem zaten.
kablonet i seviyorum? bu akn kalkmasi olayinda sol ile birlikte kullanicisina ilk kazik atmaya kalkan, hicbir yere yatirim yapmayan firma degil miydi o yoksa ben mi yanlis hatirliyorum?
bana kalirsa sizin taahhutu sevmeniz lazim, es kaza 1 ay sonra bitecek olsa kufredecektiniz cunku.
Valla ben bana faydasına bakarım. 😀 Ayrıca şu an diğer firmalardan çok daha ucuz fiyata mantıklı tarifeleri var.
@nakah ciddi ciddi su tariflerin iyi oldugunu mu soyluyorsunuz?
zorla akn kaldirildi adamlar akilli sinirsiz diye yine bir kilif uydurdular aninda. piyasadaki en ahlaksiz firma neredeyse... araci olan kucuk iss firmalari bile bunlardan daha ucuza hizmet veriyor.
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler
@suicide iyi de seçip seçmemek senin elinde. Sanki tek seçenek oymuş gibi davranıyorsunuz.
@suicide Kampanyalara girmeden konuştuğunuz için yanlış biliyorsunuz. Örneklerle anlatayım:
Turkcell'in 25 mbps sınırsız interneti 90 lira, yanında hiçbir şey yok.
Kablonet 25 mbps sınırsız interneti 90 lira, ama saat 19-24 harici diğer saatlerde hızınız 100 mbps. Yani 19 saat boyunca 100 mbps hız, 5 saat boyunca 25 hızı 90 liraya alıyorsunuz. Yanında Kablotv üst paket ve sinema paketi de veriyor.
Hangisi daha iyi?
@pof bu kadar vizyonsuz ve kullanici dusmani bir firmanin ovulmesine itiraz ettim ben sadece, zaten secip kullanmam.
@nakah bozacinin sahidi siraci hesabi sol in da ayni nane oldugunu belirtmistim zaten 🙂 dedigim gibi al sat yapan firmalar bile 35mbit akilsiz(!) sinirsizi 65tl ye verebiliyor suanda.
@suicide günün 19 saati 100 hız. üstüne de TV hizmeti. sanırım ayrı bir nefretiniz var.
Bence eleştirilmesi gereken taahhüt verme zorunluluğu olması. Onun dışında kampanya fiyatları gayet uygun bana kalırsa.
@pof hic kullanmadim, nefretim bahsettigim akn muhabbetlerinin ilk gunlerinde ortaya cikan gb basina deli paralar istemelerine ve hic yatirim yapmamalarina dayaniyor.
Benim de Haziran'da bitecek taahhütüm. 50 hız / 150 akn kullanıyordum. Kablo TV üst paketle birlikte 73 lira veriyorum. 50 hız gerçekten güzel. Haftasonu dışında akşam kullanıyorum, neredeyse 2 yıl oldu 250-350 GB arası aylık kullanımım.
Sizin düşündüğünüz paket de çok iyiymiş. Bakalım hazirana kadar netleşir paketler.
Bu arada aknden sonra hızım 16ya düşüyordu. 50'ye alışınca kötü oluyordu. Bakalım, 6 ay rahatız şimdi. Bilgilendirme için teşekkürler.
25 mbps sabit sağlarlarsa fiyatı çok iyi 🙂
19.00-24.00 arası hızını görmeden sevinmemek lazım.
Ona da bakarız ama akıllı sınırsıza çevirebileceklerini sanmıyorum, onun için de beklemedeyim ama şu an hız düşümü olmaksızın kullanacağımı düşünüyorum.
@nakah inşallah. Eğer düşürürlerse sıkıntı.
@nakah Levent abi, yanlış hatırlamıyorsam, uzunca bir süre 5 mbit simetrik internet kullanmıştı zamanında. Eski gündemlerin birinde anlatmıştı, kendileri kafalarına göre değiştiremiyorlar filan diye.
bu arada bu dediğim 2012 civarı, yani herkesin 8-16 mbps kullanıp akn'yi geçince 1'e düştüğü dönemler 😀
Saat 19'u geçti ve hız hâlâ 24. Hayırlı uğurlu olsun. 😀
Yaptığın bu hizmeti ayakta alkışlıyorum.
Rica ederim. Biraz sabırsız biriyim, kendiliğinden kotamın dolmasını bekleyip de sonucu görmeye kalbim dayanmaz hemen bitirmek istedim birçok da merak eden vardı faydalandık hep birlikte. 😀
Merakımızı giderdiğin için teşekkürler. Ben de bu yıl sonuna kadar 24 mbps + teledünya kullanacağım baya mutluyum şu an 🙂
Haksızlık yok mu bu sınırsız akn işinde?
Önceden 50 gb akn olup 60 tl veren de sınırsız oldu, 200 gb akn olup 100 lira veren de sınırsız. Aynı ücreti vermeye devam ediyoruz.
Aslında tam da bunun için 2 yıl süre verildi. Zaten kablonet kullanıp da yüksek gb'lı pakete taahhüt vermek çok yanlış. Zaten aynı fiyata ek akn paketi alınabiliyordu site üzerinden.
Aynen büyük haksızlık, o yüzden ben abone olurken iyice baktım en az gb en ucuz hangisiyse onu seçtim. Akk normalde 500 gb olsa o lazım bana ama gidip 50'ye razı oldum 2 ay dayandım şimdi 49 lira ödeyeceğim.
aknler kalkınca Türksat beyimiz (AKS) devreye soktu Akn Kalktı ama Kota Tarifelerini Halen Satmaya Devam Ediyorlar Nasıl bir ALİ Cengiz Oyunudur BU
Ben de 3 ay önce 150 aknli 24 mbps tarifeye üye olmuştum 80 TL'ye. Gündemde de bahsedilmisti bire bir aynı hizmeti ben 30 lira fazla ödeyerek kullanıyorum 20 ay böyle kullanmış olacağım 🙂 neyse artık tek yaşadığımız adaletsizligimiz değil bu güzel ülkemizde 🙂
Keşke benim gibi yapsaydınız siz de. Zaten 50 liraya 50 gb kota aldıktan sonra, isterseniz 100 gb ek kota alabiliyordunuz aynı ücrete. Taahhüt 50 liradan olurdu yine her ay 80 verirdiniz. Hem firmanın çakallığı olmuş hem de sizin hatanız olmuş, geçmiş olsun.
@nakah öyle hocam evet düşünemedik o an.
Benim AKN'li sözleşmem devam ediyor, gece 02-08 arası steam download, kotada aynen eksilmiş. Kayıt açtım bakalım nasıl dönüş olacak. Edit:Yorumlara bakınca sınırsıza aynı şekilde geçtik anlıyorum? AKN tarifesi isimde mi kaldı?
Şu andan itibaren gece gündüz fark etmeksizin sınırsız ve hız kısıtlamasız olarak kullanacaksınız. arayüze takılmayın, 2 yıllık sürede yeni arayüz yapmaya fırsat bulamamışlar... 🙄