İlkay reis döktürmüş yine. 🙂
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#Computex2026#ControlResonant#yardım#RetroPC#TombRaider#OyunGündemineMalzeme#DubleksPC#AceCombat8#gogSon bir saat içinde 133 ziyaretçi, 16 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

Kâle alınacak yorumlar değil. Kendi kullanmadığı özelliklere gereksiz/çöp diyecek kadar sığ.
Video başlığında alanlara akılsız diyip açılışında beğeni istemesine ayrı gıcık oldum. Böyle genelleme yapanlara zaten uyuzum. "Bunu alan enayidir", "buna bu parayı veren maldır", "bunu alanın aklına şaşarım" vs vs diyenler kendi akıllarına mukayet olsunlar yeter. Başkalarının akıl bekçiliğini yapmasınlar.
Note serisinin kalemini günlük hayatta kullanmama konusunda kesinlikle katılıyorum.
Kalemden prim yapılıyor.Bir kalem için, çizim yapmak için bir telefon alınır mı?
Telefonda karikatür veya kapak çizilir mi?
Zaten bunun için satılan tablete benzer aletler var.
2. bir konu telefonun işlemcisinin gelişmiş olmasının günlük kullanımda kime ne faydası var?
Kullandığın telefonu sırf Apple olsun diye alma, gerçekten ihtiyacın var mı onu sorgula diyor videoda.
Ben de bunlara aynen katılıyorum.
Izleyenin Akli Yok!
Haydaaaaa.:) (Senin niki görünce aklıma M2 Sata ssd geliyor. 🙂 🙂 )
@tarikkaya Adam video basliyla kendi aklinin olup olmadigini soylemis ondan yazdim.
Bu adam, şu boş boş saçma sapan uzaylı videoları yapan değil mi?
Kimi kastettin?
@tarikkaya Pardon karıştırmışız. İlhan ilmam sanırım.
Haklılık payı var ama olaya yanlış yaklaşıp video başlığını clickbait yapmış. Bir telefona dünyanın hiçbir yerinde 10.000 birim para verilmez, verenin aklı yok demesi gerekirdi. A-B-C marka fark etmez, hakikaten gecenin sonunda bu aletlerle yapılabilecekler çok az kalıyor.