Haftalık Gündem Değerlendirmesi (17 Eylül – 22 Eylül 2012)
Dünyadan ve Ülkemizden Teknoloji Gündemi
- Yandex Dilbilgisi http://dilbilgisi.yandex.com.tr/
- Motorola, Apple’ın tüm ürünlerini yasaklatmak istiyor.
- Samsung’un tartışılan Galaxy S3 reklamı.
- iPhone 5 en hızlı satan iPhone oldu.
- iOS 6 kullanıma sunuldu.
- Apple, eBook satış modelini değişirdi.
- Cihazları kablosuz olarak doğrudan konuşturan Miracast standartı geliyor.
- Bu hafta yayınlanan Windows güncellemesini es geçmeyin.
- Mobil veri trafiği yanlış ölçülüyor.
- Finans Müdürü ayrılınca AMD’de sıkıntı doğdu.
- Slashdot ve SourceForge satıldı.
- HTC, Windows Phone 8 telefonlarını duyurdu.
- Google, Snapseed’i aldı.
- Google, Aliyun OS ambargosu konusunda açıklamasını yaptı.
- Aliyun OS uygulama dükkanı korsan kopyalarla dolu.
- En güvenli App dükkanı Aproov.
- Clover Trail Atom işlemciler Linux’u çalıştırmıyor.
- Intel, WiFi’ı işlemciye ekliyor.
- 100 Watt destekleyen USB PD standartı yolda.
- Yahoo CEO’su tüm çalışanlarına akıllı telefon veriyor.
- İnsan beyni çoklu iş yürütmeye uygun değil.
- Toys 'r Us da tablet işine girdi.
- Lian-Li, lokomotif kasa çıkardı.
- Canon'un yeni "Full Frame" makinesi EOS 6D çıktı.
- SanDisk, XQD formatını desteklemeyecek, CFast 2.0 bellek kartları üretecek.
- Websense toplantısı.
- AMD Trinity toplantısı.
- Anlamsız Internet salgınlarının en yenisi: Gangnam Style
Oyun Dünyası
- Half Life'ı günümüze taşıyan Black Mesa çıktı.
- PlayStation 3 küçülüyor.
- Dragon Age III geliyor.
- Bioware yöneticileri emekliye ayrılıyor.
- Humble Indie Bundle 6 bağımsız üreticilerin oyunlarını ucuza sunuyor.
Podcast olarak dinle
Dosya olarak indir - iTunes - Spotify - RSS

Emre
tam vaktinde. süper
emrah ozsu
vaay can..!
rc bölümleri başlasın artık
özledik nevi şahsına münhasır bakışların ve anlatımlarını =)
Deli Yusuf
Gerçekten hiç gecikmeden yayına girmesine çok sevindim çünkü S3 ve iPhone 5 arasındaki çekişmeler falan bu ayın en önemli gündem zamanlarını sizin gibi tarafsız editörler tarafından dinlemek çok keyifli. Başarılarınız devamını dilerim ve artık nazar boncuğu falan koyun sitenin bi kenarına cryengine 3 logosu gibi 🙂
Serhan
yarına bırakmıcam dinlemeye başladım 😀
emrah ozsu
şimdi bitirdim valla çok hoşuma gitti bu bölüm
sohbet çok sıcak çok samimiydi... levent abi de baya güldürdü sağ olsun
LEGEND
çok iyi geldi.
Turgut Gülen
Sayın Levent Pekcan, Avea’nın “5-3-2 futbol oynanmaz” reklamının yasaklanmasını eleştiren siz, maalesef burada Samsung’u eleştirirken reklamı yasaklayan zihniyetin gafleti içine düşmektesiniz. Niçin gereksiz olsun? Ortamı şenlendiriyor. Rekabeti daha estetik hale getiriyor. "Önemli olan deneyim" cümlesi karşılaştırmalı reklamların tümü için söylenebilir. "Audi böyle böyle diyor da BMW'nin deneyimiyle aynı mı o belli olmaz?". E ama karşılaştırmalı olsun olmasın reklamın amacı bu değil midir zaten? Ne kadar başarısız, yetersiz olursa olsun ürününün benzerlerinden daha alınası olduğunu gösterme çabası? Umarım eleştirinizi eleştirmemdeki sebebi anlatabilmişimdir.
Ayrıca Sayın Murat Gamsız’ın “Panasonic televizyonuna 3G koysun, en büyüğü bizde desin” cümlesi çok iyi bir ad hominem örneğidir, kendisine ve size hiç mi hiç yakışmamaktadır. Bir paragraftan bir cümle seçip abartarak eleştiri yapmak sizin gibi değerli kişilerin yapacağı bir şey değil.
Bu arada adettendir söyleyeyim, bir Iphone kullanıcısıyım.
Tabi bu eleştirim sizi çok sevdiğim gerçeğini değiştirmemekle birlikte aslında sizi ne kadar önemsediğimin bir kanıtıdır diye düşünmekteyim. Başkaları olsa tenezzül bile etmezdim.
Can Bey tekrar hoşgeldiniz, dakika bir gol bir kıvamındaki egzoz (böyle mi yazılıyordu bu yahu?) göndermeniz beni çok güldürdü gecenin bir vakti. Teşekkür ederim.
Bizi eleştirirken aynı şeyi kendiniz yapmışsınız 🙂 Bir cümle seçmişsiniz. Samsung'un beğendiğimiz reklamı olduğunu da söyledik birkaç cümle sonra. Yiğidi öldürür hakkını veririz her zaman 🙂 Daha büyük ekranı daha iyi diye sunan zihniyeti eleştiriyorum. Sanki herkes için iyiymiş gibi sunmuşlar. Benim için daha büyük ekran o ürünü almama sebebi olabilir. Çok saçma bir karşılaştırmaydı. Ayrıca Levent de 'ortamı şenlendiriyor' diyerek bitirdi sizin yazdığınız gibi. Neyi eleştirdiğinizi anlamadım.
Turgut Gülen
Murat Bey, koskoca ses kaydının beğenmediğim ufak bir kısmını eleştirirken elbette eleştirime kaynak olacak küçük bir bölümü seçip yazmak zorundaydım.
Samsung konusuna gelince, eğer karşılaştırmada "bu telefon büyük ekranlı bu yüzden bunu alın" gibi bir yönlendirme olduğunu düşünüyorsanız, sizin de aklınızın bir köşesinde büyük ekranın daha iyi olduğu fikri olmalı. Çünkü karşılaştırmanın başlığından başka bunu belirten bir yazı yok, özellikle ekran boyutuna değinen. Dediğiniz gibi herkes için iyi bir şey olmayabilir. Tercih meselesi. Aynen ağırlık gibi. Samsung herhalde bir dezavantaj olduğu halde telefonunun 0.75 oz daha ağır olduğunu yanlışlıkla yazmamıştır.
Benim eleştirdiğim nokta reklama karşı olan sert tavrınız, "gereksiz" gibi söylemleriniz. Bazı şeyleri haketmediği halde çok sert eleştirebiliyorsunuz, tıpkı Çetin Sert Bey'in PSY konusunda yakındığı gibi. Samsung da Apple ile rekabetinin başından beri yaptığı gibi esprili bir taş atmış, sadece bu. Tabi bunlar sizin fikirleriniz ama ben bir dinleyici olarak sizi eleştirme ihtiyacı hissettim.
Söylemeye çalıştığıma gelince, kendimce bir tespit yaptım. Reklama gösterdiğiniz sert tepkinin, bu tip reklamların ülkemizde yasak olmasından doğan hoş karşılamamadan kaynaklanabileceğini söylemek istedim.
Arena2K
Öncelikle ortada bir emek varsa buna saygı duymalısınız daha iyisini yapabilecekseniz bir günde siz çıkıp konuşun bir buçuk saat yapamazsınız. Ben ortada bir hata göremedim sonuçta bilimsel bir değerlendirme değil konuşmada geçen esprili bir sohbetti kimsede a markasına şunu dedi b markasına bunu dedi diye eleştiremez isteyen istediği gibi konuşmazsa bu platformun devlet kurumundan bir farkı kalmaz. Nasıl olayı böyle sert eleştiri olarak anladınız sizi tebrik etmek istiyorum açıkçası bir teknoseyir dinleyicisi olarak davranışınızdan huzursuz oldum. Ortada bizim göremediğimiz bir hata varsa iletişim kısmından gerekli istek ve şikayetinizi teknoseyire iletirsiniz.
Levent Pekcan 5-3-2 için kötü birşey demedi ki?
Turgut Gülen
Veysel Bey, sanırım ilk cümlemi dikkatli okumamışsınız. Levent Pekcan Bey "5-3-2 futbol oynanmaz" cümlesini içeren AVEA reklamını yasaklayan BTK'yı önceki podcastlerde eleştirmişti. Çok da haklıydı kendisi. Ancak buradaki Samsung reklamı eleştirisinde kendisinin, eleştirdiği BTK ile benzer bir fikriyat içerisine düştüğünü anlatmak istedim.
fail
Veysel
Pardon Turgut Bey, yanlış anlamışım.
Ama, Samsung reklamı için de "yasaklansın" demiyor ki, Reklamı eleştirebilir, yöntemini sorgulayabilir, beğenmeyebilir veya yerden yere vurabilir. Bu, her insanın günlük konuşmasında yapabileceği birşey. Ama, eğer "bu reklam yasaklansın" deseydi, haklı olabilirdiniz.
Bir de, bu sohbetleri resmi kayıt olarak değil de, sohbet olarak dinlerseniz gerçekten çok daha keyifli oluyor.
LP
Tamam da sözlerimin herhangi bir yerinde "reklam yasaklansın" mı demişim? Neyi eleştiriyorsunuz anlamış değilim.
LP podcastte demişti ya galaxy s3 kullanmayıp Samsungun savunucusu olmuş adamlar var diye 😀 onun canlı örneğini burada görüyoruz herhalde.
Samsungun apple store un önünde geçen tv reklamlarını eğlenceli bulsam da şu kağıda yazılıp özellik karşılaştırması yapan reklamı ben de çok gereksiz buldum. O listeye herkes kafasına göre bir şey ekleyebilir. Samsung çok daha yaratıcı bir şeyler yapabilir. iOS 6'daki mapsin fiyasko olmasından yola çıkan bi ad hazırlayabilir. Ya da şu apple kutu açma ritüelleri ile dalga geçen bir reklam.
Bu arada ekran boyutlarının bu kadar artması beni korkutuyor. Nereye varacak bunun sonu, seneye 6 inch ekranlı telefonlar göreceğiz herhalde. Her insanın eli farklı ama belli ergonomik kıstasları göz önüne almaları lazım artık.
Bir sonraki değerlendirmede 21-22 eylülde benim gibi bir çok kişi tarafından duyulan garip sesleri de konu etmenizi rica edeceğim. Söyleyeceğiniz bir-iki cümle olacaktır muhakkak. Levent abinin neler diyebileceğini tahmin etmiyor değilim esasında.
Çetin Sert
Gangnam Style ile ünlü olduğunu düşündüğünüz Psy zaten kendi ülkesinde başarılı ve 2000'li yıllardan beri etkin bir sanatçı.
Ülkesinin Londra 2012 resmi olimpiyat şarkısı da dahil olmaz üzere, son derece aklı başında işlere de imza atan bu dünya tatlısı şahsı, sırf sağladığı ünü çekememe nedeniyle bu hafta Levent beyin yanındaki bireylerden birinin 'maymun' diğerinin 'ajdar' diye nitelemesi, tam bir seviyesizlik.
Vaktiniz ve ilginiz olmayacağı için kalkıp kendisiyle yapılan röportajlardaki alçakgönüllü halleriyle ne kadar sempatik ve beyefendi bir insan olduğunu sanırım hiç göremeyeceksiniz.
Umarım gelecekte bir söz sarf ederken hakkında konuştuğunuz insana ve onun hayranlarına hakaret ediyor musunuz, etmiyor musunuz diye düşünebilecek kadar nezakete erişebilirsiniz.
Bu olağanüstü kırıcı sözleriniz nedeniyle sizden özür bekleyen bir Güney Kore ve Psy hayranı.
Bu özrü sözden öte bir biçimde dileyecek büyüklükteyiz derseniz, lütfen fansubbing kültürüne değinin, yeppudaa ve koreanturk gibi sitelere bir göz atın, hatta ordan insanlarla çektiğiniz bir bölüm yayınlayın.
Sevgiler,
Sizin mantığınızda gidersek, yani seveni alınır üzülür dersek, hiçbir şeyi eleştirmek mümkün olmaz. En kötü diye düşündüğümüz şeylerin bile seveni var. Bizim dandik Çin işe diye incelemeye dahi almadığımız, önünde ekran diye dosya kağıdı ile satılan tabletleri alanları gözümle görüyorum. Gördüğüm yer ise teknik servis. Bu çizildi ekranı göremiyoruz diye geliyorlar. Parası anca yettiği için bunu alabilen insanları kıracağız diye çöp olduğunu söylememezlik edemeyiz.
Bu PSY konusunda da öyle. Onu ünlü yapan değil bu kadar ünlü yapan eseri Gangnam. Bu inkar edilebilecek bir şey değil. Bizim gibi o kültürün müziğinden habersiz insanların bile önüne getirdi.
Toplum önüne çıkacak bir iş yaptığınız zaman olumlu olumsuz eleştirisini göze alarak yaparsınız. Biz de önümüze gelen bu eseri eleştirdik. Benim için Kore'li Ajdar olarak kalacak hafızamda. Belki çok düzgün işleri var ama onlarla gelmedi önüme. Bu Gangnam ile geldi. YouTube'un ve sosyal ağların gücü. Düzgün bir eseri olsa göremezdik zaten. Ancak dalga unsuru bir konu olduğunda o içerik ışık hızı ile yayılır. Bu da öyle oldu. Kendisi ile dalga geçilirken, hiçbir yere çıkıp şikayet ettiğini de görmedim. Hele hele sizin dediğiniz gibi bir adamsa, bu şarkının bilerek böyle yapıldığı çok net. Yani bir PR çalışması. Sadece YouTube'un 'related' sistemi ile düzgün bir şarkısını da dinletebilse kardır. Ajdar da bir PR çalışması bu arada.
PSY'nin fanlarına yönelik, bunu dinleyen şöyledir böyledir deseydik haklı olurdunuz. O zaman size dokunurdu. Ama biz eseri eleştiriyoruz ve hem buna hakkımız var hem de fikrimizi söyleme hakkımız var. Alınan da alınacak bu işin doğası bu.
Çetin Sert
Yanıtınız için çok teşekkürler. Özgürce eleştirmek ve bir söz söylerken birileri kırılır mı diye düşünmemek bence de yayıncılıkta taviz vermemeniz gereken en doğal hakkınız 🙂 Bu veriler ne kadar çok ve sınırlandırılmamış olursa insanlar sizin hakkınızda o kadar net fikir sahibi olacaklardır.
Veysel
Selamlar,
Az önce nişanlımla izledik, aslında takılıyorsunuz 🙂 Komik, şarkı da çok kötü değil.
Ama Murat Bey'in de dediği gibi, PR için yapılmış birşey 🙂
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/87361/hitler-gangnam-style
Bu da benden, kamera arkası 🙂
ama olmadı murat abi ajdar abimiz makine mühendisliğinde okurken kafayı sıy... pardon dayanamamış bir abimiz üniversitelerdeki makine mühendisliği bölümlerine bakınız her sınıfta bi kaç tane ajdar adayı oluyor ama onlar daha sonraları düzeltiyor. (bu bölümde okuyan arkadaşlar üzerine alınmasın) gangnam sytle ise yani saçma maçma ama izleyen dinleyen çok olur biz de öğrenci evinde az dinlemiyoz ajdar abimizi 😀
Selman SARICI
Hocam ben D.T.C.F Kore Dili Ve Edb. öğrencisiyim ben bu kadar bozulmadım sözlerine. Bence de haklısınız ayıp ettiler ama Kore ile ilgisi olmayan ömründe Korece konuşan tek kişi bile tanımamış ve PSY'yi de ilk kez gören bir insan için söylenen sözler ağırda olsa doğal karşılanabilir.
Ayrıca özür isteğiniz bayağı fantastik ama dediğiniz gibi bir şey yapacak olsalar oralardan insanlara gideceklerine bizim fakülteye gelseler daha iyi olur güzelde reklam yaparız 2 kişi daha Kore Dili seçer belki seneye.
Çetin Sert
Evrime inanan biri olarak bence hepimizin maymunlara olan uzaklığı eşit olduğundan o kısmı kendi açımdan sorun etmesem de, Ajdar tabiri sayın Murat Gamsız'ın yüreklere su serpen PR çalışması bakımından benzerlik açıklamasını okuyana kadar bana alabildiğine dokundu.
Ne Kore ne de diğer Asya kültürlerinde, ben tavırları Ajdar kadar alakasız ve kendini beğenmiş bir canlıya daha denk gelmedim. En çılgın diye düşününce aklıma gelen Japon, "Hard Gay" diye anılan Masaki Sumitani bile her zaman etrafına karşı son derece saygılı. Tabi ekibin her ün kazanan videodaki her şahsın her sahne dışı etkinliğini takip etme gibi bir lüksü olmadığı bir gerçek.
Bu güzel yayınları yapan TeknoSeyir ekibi umarım her daim başarılı olur, vakit ve imkan bulurlar da gün gelir hem fansubbing gibi alt kültürlere, hem de sizin gönlünüzden geçen diğer konulara, şu ana kadar ele aldıklarındaki kadar büyük bir zevk ve ciddiyetle eğilirler.
Enes
Teşekkürler elinize sağlık
Muhalif Öğrenci
Wow Pandarian geliyor. Onun haberini yapmamışsınız.
Yine teknoseyir yine güzel. Ekibe selamlar ve teşekkürler
Murat L.
abi abi Android 5 :)))
süper 🙂
Levent Pekcan ve Murat Gamsız kardeşlerimiz, yazın bunaltıcı ve sıcak günlerinde, klimayı açmadan gündemi yapmanın bir yolunu bulmuşlar:(
TIS TIS TIS.
Serinliğe pek katkısı olmaz ama gülüşüm çok havalıdır üzerinize afiyet 😀
Ayrıca zaman zaman TSI - FSI - TSI diye de gülerek VW grubu motor teknolojilerini yad ederim...
Mert A
Gangnam Style'i ilk defa dinleyen insnaın tepkisi;
- ''Bu ne ya, ne kadar saçma şey...''
- ''Dur bir daha bakayım bir şuna...''
- ''Süpermiş abi ya, bağımlılık yaratıyor...''
Sonra hergün bir kere fix dinliyorsunuz.
Valla tam düşündüğüm şeyi yazmışsınız 🙂
Alp
Aynen öyle oldu ben de. İlk başta izledim saydırdım video ya. Şimdi her gün bakıyorum.
GANGMAN'ı ilk duyduğumda çok basit gelmişti bana, sonra baktım ki koreliler de biliyor öyle olduğunu, bir klasik olmadığını, yanlızca eğlencelik olduğunu...
Sonuç olarak, şarkı, klip ve diğer zavazingolar işini yapıyor gerçekten, çocukların falan tam seveceği türden.
Yanlız kore, dünyanın yeni japonyası olma yolunda sona varmak üzere, koca apple'a kafa tutuyor, samsung, lg, hyundai, kia, ve daha niceleri dünyaya kök söktürüyorlar. Eminim halka da bu kazançlar yansıyor ve "düm tek" desen oynayacak moddalar milletçe...
Bizler ise karamsar ve hayaller içinde bir hayat sürüyoruz, hiç bir şey yapmadan dünyanın onuncu ekonomisi olma planları kuruyoruz, bir kısmımız da buna inanmış bile. Bu halimizle Korelilerle kendimizi kıyaslamak yanlış olur. Bizlerin de keyfi yerinde olsaydı, sırf eğlencelik Ajdar'ın çikita muz şarkısında oynardık milletçe, kötü olduğunu bile bile...
Seether8
Merhabalar
Levent Abi bir oyun türü var hiçbir yerde bahsedilmiyor en bilinmeyen oyunlar bile söylenirken bu oyunun fanı iyi sayıda olmasına ragmen hiç bir yerde haber olmuyor nerdeyse oyun isimi Euro Truck Sim. 2 19 ekimde piyasaya çıkıcak bir incelemenizi öneririm. resmi blog sayfası
http://blog.scssoft.com/
umarım ilginizi çeker 🙂
Grafikleri güzel, kamyonu modifiye etme özellikleri de çok gelişmiş. Oldukça beğendim ama biraz sıkıcı bir oyun türü sanki. Piyasaya çıktığında göz atacağım mutlaka.
Teşekkürler, LP
Seether8
🙂 Çek sevindim göz atmanıza Levent Abi bence bir denemelisin sıkıcı gelebilir belki zevk meselesi ama yapımcıların söyledigi Avrupa'nın birçok yolu nerdeyse aktarılmış oyunu şehirleri yine aynı aktarılmak için ugraşılmış.
Ben teşekkür ederim Levent Abi zaman ayırdıgın için. iyi çalışmalar dilerim.
Ouz
Annemin laptop'u bozuldu geçen günlerde. Yazı ona hediye ettiğim USB vantilatörle geçirmişti, Levent abinin söylediklerinden sonra başımdan aşağı kaynar sular döküldü valla. 🙁
Alakası olmayabilir, kafaya takmayın. Ama bir dahaki yaz USB vantilatör yerine prize takılan türden ufak bir vantilatör tercih etmenizi öneririm.
Ouz
Cuma günü teknik servisten ekran kartı arızası olduğu bilgisi geldi, bozulan parçanın anakart değil de ekran kartı olduğu söylendi. Ama yine de içime şüphe düştü vantilatör konusundan sonra. 🙂 Neyse vardır bunda da bir hayır bakalım. Bu tip ilginç detayları bu siteden ve sizlerden başka kimseden duymuyorum ben. Teşekkürler.
Ziyaretçi
http://www.youtube.com/watch?v=UlCpcQK4_Gg&feature=youtu.be arkadaşlar ilk videolarım olduğu için kötü olabilir dislike atmanıza gerek yok hatalarımı söyleyin
not: kanalımda bir video daha var onda mikrodon bozuktu onu izlemesenizde olur
selamlar inşallah şu AMD Trinity A10-5800K'lı CFX HD7670m'li bir notebook'u hemen alırım. kolay gelsin
A10-5800K mobil işlemci değilki , onun notebooku çıkması biraz zor , a10-4600m var asusun n56dp diye bir modeli var gayet güzel eylül ayında ülkemizde olacak demişlerdi ,hala beklemedeyiz.
LP
Malın çok satmasının kaliteli olduğunun göstergesi olduğu yönünde bir şey söylendiğini de hatırlamıyorum. Derdiniz bana saldırmaksa somut şeylere saldırın, önce söylemediğimiz şeyleri söylediğimizi iddia edip sonra yarattığınız hayallere saldırmayın.
Samsung reklamı makaraya alınmadığı için mi kırk tane parodisi yapıldı?
Veysel
Podcastlerin %90'ı Murat Gamsız ve Levent Pekcan ile çekiliyor.Madem fuzuli yere uzatılıyor vs., neden bu kadar çok dinliyorsunuz? Eleştiri tabi ki yapılır ama bu sadece saldırı...
LEGEND
her hafta 1 doz haftalık bülten şart.
sonlarda arkadan cam bardak şişe tokuşma sesi geldi gibi. Can arkada heralde ufak ufak götürüyor 🙂
LEGEND
çayları hüp hüp götürüyormuş 🙂
Kedidir kedi... 😀
Macid'e üzüldüm yaa...Ne yaptı çocuk kime nasıl yenildi ? Çok yüklenmeyin Macid'e, olur böyle şeyler. Her genç oyuncunun başına gelir 🙂
Veysel
Yalnız Can'ın o "poşet içindeki dergi"den sonraki muzip gülümsemesi kaçmadı 😀
😀
Ömer
Evet insan beyni multi taska uygun degil zaten gerekte yok beyinimiz milyarlarca veriyi cok hızlı bir sekilde işliyor zaten.
Cümleten hoşbulduk. 🙂 Bu sene fuarlı sene; güzel işler bizi bekliyor 😉
işe başlamadan önce 2 kere ard arda dinlerim gangnam style.. hop hop hop
Humble Indie Bundle da en yüksek parayı genelde Linuxçular vermiş.
oyunlar
Değerlendirme için teşekkürler..
Çetin Sert
Bebek gibi bir sevgilim var ve kendimizi gece gündüz maruz bırakmamıza rağmen hiç bir yan etki görmedik aksine çok da eğlendik.
Bana uzak size yakın olsun o zaman 🙂
Ouz
Muhabbete bak yalnız... Bu sitede "bebek gibi sevgilim var" yazan ikinci bir kişi daha görmedim. Aha bir yaşıma daha girdim.
Ziyaretçi
Merhabalar,
PES2012 Lansmanı hakkında bir haber göremedim gitmediniz mi ?
Arden Demirci
Video'nun sonunda bahsettik biraz ama esas olarak burada.
http://oyun.pclabs.com.tr/haber/pes-2013-lansmani/
Ziyaretçi
Teşekkür ederim bilgi için kendimce bir video izleme beklentisine girmişim 🙂
Bora
bu adam bir de featuring yapmış: 🙂
http://youtu.be/wcLNteez3c4
Bora
Yeni Half Life modu hakkında incelemenizi merakla bekliyorum. Siz beğenirseniz ben de indirip denicem. Yalnız aybaşı gelip kotalar sıfırlanamdan yayınlarsanız çok güzel olur. Hız 3 mb olmuşken indirelim. 🙂
Arada kaynamış ama Can'ın yeni sürüm için ortaya attığı kod isim beni benden aldı: "Android 5.0 şekerpare".