Bir babayiğit şunu çözemez mi arkadaşlar yardım soldaki ana makinem sağda yeni kurdugum sanal wın10 ınternet hızları boyle #akış

Bir babayiğit şunu çözemez mi arkadaşlar yardım soldaki ana makinem sağda yeni kurdugum sanal wın10 ınternet hızları boyle #akış

Son bir saat içinde 154 ziyaretçi, 20 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Siz de bunu istiyordunuz zaten hocam ? Hatta torrent download yapacaktiniz.
tamam da sanal pc de istemiyorum ana pc de neden tam hızı alamıyorum problem bu
@ardazeytin
cok fena
Farklı sitelerden speedtest yapmayı denediniz mi ? Hatta en garanti yolu bir FTPden dosya çekerek kontrol etmek.
bı ftp lınkı verırmısın
http://ftp.linux.org.tr/debian-cd/8.3.0-live/i386/iso-hybrid/
Tes amaçlı yukarıdakı adresi kullanabilirsin, sitede tüm Linux sürümleri var. Dizinde kaybolma diye direk Debian Linux sürümünün disk kalıbının bulunduğu adresi yazdım, sonu *.iso ile biten dosyalar indirirsen sanal makineye Linux kurabilirsin.
Çok bilgi sahibi olduğum bi konu değil. Fakat modem arayüzünden ana makine hızınız kısıtlanmış olabilir. Bu işlem tam olarak nasıl yapılıyor bilgi sahibi değilim. Sadece tahmin.
Amazing hemen buraya uzman arkadaşı çağrıyorum @drxtvcom
1. Çalıştır a gpedit.msc yazarak Yönetim Şablonları > Ağ > QoS Paket Zamanlayıcısı > Ayarlanabilir Bant Genişliği nin aktif olup olmadığına aktifse % değerlerinin aynı olup olmadığını kontrol et. Farklıysa veya aktif değilse birinde ikisinde de aktif edip % değerine 0 yaz. (windows bant genişliği yönetimi)
2. Oluşturulan tünel bağlantısı için atanmış internet bantı ile ana pc de browser için atanmış bant "sapıtıyor " olabilir. Windows. 🙂
3. Sanalda Oplavos a bağlanmışsın test için. İki testte de aynı hosta bağlanıyor olduğuna emin olmalısın. Bence 400+ seed e sahip torrentlerde bu test çok daha sağlıklı olur. Hatta aynı torrentte yap testi.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. sevgiler.
etki etmedi
Virtualbox kurup test edeyim diyececeğim ama benim ana makine zaten hızımın dibine dayıyor. Ama hafta sonu bakacağım. Merak ettim.
yok sadece virtual box degıl telefonda bıle speedtest yapıyorum 13 mb ama bu makınede 5 mb saka gıbı ya 1.5 mb/s ındırmesı gerekırken 500 kb falan anlamak zor