Yarın ( pazartesi) Fiat 'tan ilk konuğumuz, Dóblo' yu teslim alacağız. Merak ettiklerinizi, görüşlerinizi ve isteklerinizi bekliyoruz. #OtoSeyir
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#ikinciel#original#televizyon#20#FilmTavsiyesi#Fedora#notiqaai#notiqa#YapayZeka#notalmauygulamasıSon bir saat içinde 193 ziyaretçi, 18 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
1.6 multijet motor olan versiyonudur umarım konuğunuz.
İçine 5 kişi binip eğimli yolda nasıl bir tavır sergiliyor bakabilirseniz hoş bir detay olur.
Hangi donanım ve motor geleceğini aracı teslim alınca anlıyoruz. Çünkü bazen beklediğimizden farklı donanımlar geliyor. 😀 Ama 1.6 multijet gelir, "binek" tipi olan.
@hsa Eski bir Doblo Premio (1.6 105bg) kullanıcı olarak bir kaç farklı kötü buludğum nokta vardı araçta. İlk olarak arka camlar açıldığında arkada oturan yoksa kemerin konumundan dolayı içeride uğultu oluşması sorunuydu. Bir diğer sorun ise vitesin olduğu bölümün çok sağlam olmaması ve plastik aksamının oynaması idi. Bu iki kriteri de incelerseniz sevinirim.
@mr-bell 30derece eğimli yolda 3. vitesten girip 5 e kadar yükseldim. 5. vites biraz zorladı. Genel olarak devri 1500 üzerinde tutabilirseniz turbo iş görüyör zaten. 5 Kişi toplamda 470kg + 25kg bagaj.
Dip Not : Sınıfında bildiğim kadarı ile arka camları tam açılabilen ve otomatik başka araç yok.
Editörlere ileteceğim... 🙂 😉
@xpow3r bildiğim kadarıyla otomatik değil kelebek şeklinde açılan camlardan.
ya mümkünse fiat a bi sorun kötü araba üretebilmek için kaç mühendis istihdam ediyorlar. toyotaya filan bu kadar kötü araba üret desen 200 tane adam bulup kötü araba nasıl üretilir diye arge yaparlardı. hayatımda 1. vitesde hiç gitmeyen araba ilk defa fiat da gördüm.
Doblo için 1.3 multijet motor pek mantıklı bir motor değil ama sedan araçlarda kullanılması ülkemiz şartlarında mantıklı sayılabilecek bir motor.Öncelikle yakıt tüketiminin genel olarak yüksek değerler olmaması,bakımları yapıldığı müddetçe uzun kilometreler çalışacağı ve ülkemizde motorlu taşıtlar vergilenmesi sisteminde hacim farkından dolayı avantajı var diye hatırlıyorum.
İllaki eksik,gedik noktası vardır yok demiyorum ama yabana atılacak bir motor olduğunu düşünmüyorum.
Tam duygularım anlatılmış 1.3 2008 Doblo var 5. viteste nasıl bayıldığını tarif edemem...
@swift Şanzıman kısmına katılıyorum özellikle 1. vitesi rezalettir hatta 2. vites falanda pek yaramaz.
Vw'nin motoru demişsiniz ama hacim ne kadar küçülüp beygir ne kadar artarsa arabanın yağ yakma ve bozulma ihtimali o kadar artıyor. @can @lawnmower 'lar daha iyi anlatacaktır.
@brave Ben de zaten motora kusursuz demedim ama ülkemiz koşulları göz önüne alındığında kullanılabilecek bir motor.
Aslında güzel araba ama o fiyat fazla bencede. Skoda'da sanırım test araçları yok, yenilenip gelecek. Son baharın ortaları gibi netleşir. 🙂
İşiniz aslında süper kolay. TS'de Doblo tüketicileri çıkarsa ve katkıda bulunurlarsa tabii ne ala.
Önce Twitter'da da test aracı olarak sırada Doblo var görüşleri gönderin duyurusu yapın.
Daha önceden TR'de testler yapılmış. 120 bin gibi izlenme rakamlarına erişilmiş (bot iddianıza katılmıyorum). Testlerin altında yorumlar var mı? Var. Okuyun izleyenlerin nabzını tutmanıza yarar sağlıyor mu bakın. Donanımhaber'de hiç şaşırtıcı olmayan şekilde alt kategorisini açmışlar. Bunlara göz gezdirin. Bu videoyu YT'de görüp de tıklayacak olanlar ne isterdi sorunuzun cevabı en fazla 3-4 saat içinde elinizde olur. Çocuk oyuncağı. 6 ayda 100 bin izlenme garanti.
Skoda Fabia 1.2TSI DSG