Android dünyasında airtag alternatifleri iyi çalışıyor mu? Xiaomi telefon kullanıyorum ve arabaya bı tane atayım diyorum. İyi çalışıyorsa fiyat performans marka model oneriniz var mi
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#Samsung#PS5#başkanolursam#teknonostalji#AI#düşünce#KonuDışı#spen#Girişimcilik#KalemSon bir saat içinde 194 ziyaretçi, 86 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Xiaomi'nin Tag cihazı var ama ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum: https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-tag/buy/?gid=4223724390 . Onun dışında Samsung Smart Tag 2 var ama Xiaomi cihazla nasıl çalışır o konuda da bilgim yok.
Ben a101’den aldım çalışıyor. Pili çabuk bitiyor ama 3 ay falan ancak dayanıyordur.
Ugreen'in type c ile şarj olan modeli var, ona bir bakın, kullanmadım ama Ugreen iyidir. Ben Samsung'un cihazlarını kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor.