Stalker 2 oyununun Allah bin türlü belasını versin. 300-400 gb boyutunda toplam güncelleme yayınladılar oyunu adam etmek için. Hadi dedik adamlar savaşta şöyle böyle.

Oyunda yaklaşık 13 saat civarı oynama sürem var. Bu süre içinde 4 kez kilitlendi ve bilgisayarıma komple restart atmak gerekti, hadi dedik olur. Oyunda sürekli NPC'ler saçma sapan şekilde kilitlendi, hadi dedim bu da olur. 2 kez görev kilitlendi, e hadi buna da tamam dedik. Ama şimdi öyle bir yerde save almış ki, oyunda ilerlemem tamamen imkansız hale gelmiş.

Oyunda "Salınım" denen bir olay var. Salınım gelmeden önce sığınak bulup saklanmak gerek. Ama oyun size eziyet etmek için tam salınım gelecek noktaya, öldürmeden geçilemeyen bir yaratık yerleştirmiş (bataklık görevi), bu yaratıkla uğraşana kadar salınım iyice yaklaşıyor. Üstelik yaratığı öldürsen bile bataklıktan gittiğin için sürekli önün kesiliyor ve yeni bir rota çizip öyle sığınağa ulaşman gerekiyor. Sayısız kez uğraşarak hepsini yaptım ama sürekli stamina tamamlayıcı ve can tamamlayıcı içerek gitmeme rağmen sığınak kapısına 30 metre kala "salınım" yüzünden ölüyorum. Oyunu en kolay moda çektim ama hiçbir şey değişmiyor. Muhtemelen glitch sonucu böyle oldu.

Oynamayın, oynattırmayın. Akla hayale sığmayacak küfürler yağdırıp faremi duvara fırlattım en son sinirden. Beni bu kadar çıldırtan tek oyun oldu bu.

BeğenFavori PaylaşYorum yap