#KonuDışı Bir iş yerinde tahrik, kışkırtma falan olmadan sadece sözlü tartışma sonucu bir başkasının saldırısına uğrayan işçi iş yerinden ayrılmak isterse tazminatını alabilir mi acaba? Bu arada saldıran işçi kovulmuş, saldırıya uğrayana ise birkaç gün işe gelme denmiş durumda.
Teknoseyir gündemi
#Instagram#Winrar#hack#007FirstLight#YapayZeka#OppoFindX9Pro#YZ#vivox300pro#AI#SpamMail#vibeosSon bir saat içinde 173 ziyaretçi, 86 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
çok ayrıntılı bakamadım ama bana güzel cevap gibi geldi. Daha da kaynak göster diyerek ayrıntılı cevap alabilirsiniz diye düşünüyorum.
https://chatgpt.com/share/66e9b5df-5134-8006-9816-93ba2943882c
Çok teşekkür ederim. Aklıma bile gelmemişti gpt'ye sormak ama baya bilgilendirici oldu. Ben çokta ümitli değildim.
@felixfelicis rica ederim hocam. 🙂
İşveren saldıranı işten çıkarmış ya saldırgan ayrılmış ise zor, işverenin savunması hazır.
Ben de öyle düşünüyordum ama gpt'nin cevabındaki kanun maddeleri fikrimi değiştirdi, zorlanırsa alınabilir gibi duruyor.
alamaz
Teşekkürler abi.