Bugün 17.55 de havalanacak pegasus uçağı önce 19.00a daha sonra 20.35e ertelendi. İki seferde çıktım son anda gördüm mesajı. Bunun bir yaptırımı vs yok mu? Ya da parasının belli bir miktarının vs iadesi. Hayır yani havaalanına gittim bekledim vs derken neredeyse otobüsle aynı olacak.
Teknoseyir gündemi
#wolverine#TeknoYardım#godofwar#FCB731#Samsung#klima#Laufey#ff0000#bixby#yaz#DerindondurucuSon bir saat içinde 209 ziyaretçi, 59 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
gecikme olabilir diye genel bir uyarı oldu galiba geçen
https://cdnp.flypgs.com/files/pdf/PG_MD_BK_002_8%20PEGASUS_Hava_Yollari_YolcuHaklari_Brosuru.pdf
Ben Bükreş'te tam 7 saat 45 dakika beklemiştim. İki kere uçağa bindirip indirdiler. Eğer 8 saat rötar olsaydı otel falan tutmaları gerekecekti 250-300 kişiye. Aslında Bükreş'te hava günlük güneşlikti ama İstanbul Havalimanı'nı kar-boran vurmuştu (yeni havaalanının yerinin yanlişlığı dolayısıyla). Zaten inerken pist falan bembeyazdı. Direkt kara inmiştik.
2-3 arası gecikmelerde sıcak ve soğuk içecek ikram hakkınız var.
Yorumlar için çok teşekkürler yoldayım umarım geç kalmam 😂
Bu arada geç kalıyordum çünkü inanılmaz bir trafik var 3 tane üst üste yol yapımı var fakat gelin görün ki 3. Rötarını yaptı uçak 😂 Artık yetişeceğim
@gurkan-atilgan @ersoy @johan28 @memedeath @ssaygin