arkadaşlar benim PC toplama işi TeknoKüp e döndü . Teknoküp 2020 edt geliyor yani.
m2 ssd alacağım 2 seçenek arasında kaldım. Sandisk i daha çok severim ama wd satın aldı. wd blue m2 ssd kullandındım pek hoşuma gitmedi. wd blue ile bu aynı ürün.
#akış #teknoyardım #ssd #ssdtavsiye #amazon #teknodestek
Kesinlikle Kingston. Bir kere incelersen onda DRAM bulunuyorken, Sandisk'de DRAM bulunmuyor.
aman sandiskten uzak dur. kixoia fiyatları nasıl? uygunsa ondan al derim. sistem biterse bana da bir etiket atarsın küpler ilgimi çekiyor.
@gamsizm murat abi sen inceledin sandisk i ne diyorsun . Bİrde teknoküp de normal psu mu alsam yoksa sfx psu mu alsam normal hdd im yok intel stok fan ile kullanacağım
Kingston daha iyi olabilir DRAM'li olduğu için. Ama sürekli 30-40 GB yazma durumu varsa ortaya çıkıyor.
ssd adı+sorun ssd adı+problem ssd adı+issue ekle önce tr de sonra redditte ara. Neredeyse her ürünün en sorunlusu en çok satılan ülkemizde mecbur araştırmak zorundayız. En mantıklı gelen hangisiyse onu al. WD Blue 3d-sansisk ultra 3d aynı ürün yazma önbelleklemesini kpatınca 560 okuma 100 yazma değeri veriyor. Kioxia ise Toshiba tr-200 ile aynı ürün sağlığı çok hızlı düşüyor 1 0tb yazmada şu an %59 ömürde. Dram meselesi aklında olsun stabil performans için. Bütçe varsa samsung en sorunsuzu.