Iphone se kullaniyorum ancak kucuk ekrandan artik bunaldim. Seceneklere bakarken o da ne eski dostum android cephesinden Note Fan Edition. Ne diyorsunuz bir cilginlik yapayim mi ? Yoksa 6splus ya da 7 plus mi almaliyim ?
Teknoseyir gündemi
#TSDepoTemizligi_2025#GeForceNow#02#handbrake#03#TeknoYardım#OtoSeyir#LoF#OyuncuKasası#TürkBalesi#yesilçamSon bir saat içinde 189 ziyaretçi, 106 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Hiç bulaşma derim Fana. Başka seçim yap.
note fan edition guzel cihaz ama o paraya daha guncel cinli kardeslerimize bakabilirsin
mi6, one plust 5t gibi...
FE iyidir
@umitkoyuncuoglu Beni uyaran olmadı ama sen şanslısın.
1- Note FE güzel telefon ancak sonuçta geri dönüşümdeki parçalardan yapılmış bir telefon o yüzden materyal kalitesi ne durumda bilemiyorum.
2- Xda gibi developer forumlarında note fe kategorisine baktığında çok az sayıda açılmış konu görüyorsun.Bu da telefonu kullanan kitlenin fazla olmadığını, custom rom ve modifikasyon işlemlerinin minimum sayıda olacağını gösterir.
3-Dolayısıyla Üretici firma da telefonun satış sonrası anlamında sana pek bir şey sunacağını sanmıyorum çünkü o telefon eski donanımları çöpe atmamak için üretildi gibi bişey.
Fiyat uygun ama dediğim gibi satış sonrası adına pek bir şey beklememek lazım.
iOS'ten şaşma hocam.
Dusunuyorum kozmetik hasarsiz apple turkiye garantili, teknoseyirden birine gitmesini isterim
Apple en iyisidir her zaman Lightning port ve 3.5 mm jak olmaması çok önemli özellikle.
Not: Hayatımda hiç Samsung telefon kullanmadım. Huawei Mate 10 Pro'ya bakmanı öneririm.