Ne ekonomi bilirim nede benzer şeyler ama bu ülkede yaşayan bir fert olarak insanların alım gücünün azaldığını söyleyebilirim. Pazardaki ve marketlerdeki fiyatlara baktığımda iyi şeyler olmadığını söyleyebilirim. Onlarca uzman Türkiye nin nasıl gelişeceğini söylerken laflarının dinlenmemesi nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamış değilim. Şimdi de MTV ye %40 zam haberi. Ülkede tarım yok, eğitimde en kötü ülkeler arasındayız, 1 tır buğday satıp 1 kilo uçak parçası alıyoruz. Sonumuz hiç hayırlı değil. Vitesi boşa atmışız yokuş aşağıya gidiyoruz. Allah yöneticilerimize akıl fikir versin.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#controlSon bir saat içinde 122 ziyaretçi, 21 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Akıl öyle tepeden inen bir şey olsaydı umut olurdu ama yok. Adam olup bırakacaklar akıllı adamlara onlar yönetecek başka çözümü yok bu işin.
ülkede akıllı adam mı var ülke yönetebilecek...
İkide bir kandırılan çocuk bile utanır sıkılır bir daha oyun oynamaz. Olay tıpkı böyle fakat utanma arlanma kalmamış. Cahillik bu yüzden çok korkunç birşey. Görsede sesini çıkarmaz, vardır bir bildikleri der. Hayırlısı der...Kaderciliktir bunun adı. Çok tehlikeli çok.