Gündemi beklerken arkadaşlar bir sorum olacak? Fiyat performas ürünü olarak bu ürün alnır mı? Oyunlar için kullanmayı düşünüyorum. Lütfen içinizden küfretmeyin. 36 yaşındayım bende anca bu yaşta hayallerimdeki pc'yi topladım.
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sand%C4%B1sk-ssd-plus-480gb-480mb-400mb-s-sata3-2-5-in%C3%A7-dahili-ssd-sdssda-480g-g25-1166612.html#
Teknoseyir gündemi
#umutlufırsatlar#dunth#HaftalıkGündemeMalzeme#BTK#DDpai#TeknoYardım#PSPlus#araçiçikamera#Astrobot#Strava#SesKartıSon bir saat içinde 50 ziyaretçi, 35 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Uygundur abi.
Hayırlı olsun PC'niz. Kimse küfür falan edemez, eden de etsin boşverin
Geçen bi 16gb ram mevzusu oldu da kulaklar baya çınladı 🙂 Pc yeni değil 3 sene evvel burayı takip ederek topladığım bi makina olmuştu şimdi güncelliyorum dolar izin verdiği ölçüde.
Oyunlar için düşünüyorum. Ana disk olarak 120gb hyper x 3k kullanıyorum.
En kötü ssd en iyi hdd'den iyidir. Ben samsung 840 pro kullanıyorum, öncesinde de intel 335 vardı, sandisk de kullandım. normal kullanım ve oyunda arada fark göremedim.
ben 5 yıl önce team x2 diye bir ssd almıştım. beni hiç üzmedi.
muhtemelen şuan ki ssd lerin çok çok altındadır özellikleri ama sorunsuz çalışıp herşeye anında tepki veriyor.