Lg G4 uygun fiyatlara geliyor yavaş yavaş. Almayı düşünüyorum ama bu sefer de ekranında "burn in" sorunları olduğunu okudum. Gerçekten kronik sorunları olan bir cihaz mı? Bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. #akış #LGG4 #TeknoYardım
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#Computex2026#ControlResonant#yardım#RetroPC#TombRaider#OyunGündemineMalzeme#DubleksPC#AceCombat8Son bir saat içinde 263 ziyaretçi, 12 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
bende sorun yok
Birçok kullanıcıda bir sorun yok ancak bunu Donanımhaber'in Lg g4 ana konusu üzerinden sormanızda fayda var. Quantum ips ekran kullanıyorlar yapısı gereği biraz oled ekranlara benzemekle birlikte burn-in olayına daha elverişliler teorik olarak ancak ben böyle bir sorun ile karşılacağınızı zannetmiyorum. Yine de sizin bahsettiğim forum alanında sormanızda fayda var.
Baktım oraya da ama sadece sorunu olanlar yazdığı için yanlış bir izlenim doğabiliyor. Yaygınlığını kestirmek zor. Ben de LG g4'e özel olmayan ortamlarda da sorup görüş almaya çalışıyorum.
Şimdi tam olarak burn-in olayı değil o arkadaşın dediği gibi ghost screen olayı yani burn-in de kalıcı iz kalırken bunda tabiri caizse yansıma yapıyor. Ben özellikle son seri sürümlerde sorun yaşayacağınızı sanmam bu ciddi ve yaygın bir sorun olsaydı çok duyulurdu.
Ghost screen varmış sanırım bazı kullanıcılarda. G2'de sarı ekran vardı. G3'de kasa çatlağı. G4'te de bu sorun çıkmış. Sony'nin Z serisinde de kameranın pembe odaklı fotoğraf çektiği söyleniyordu. Araştırılırsa neredeyse her telefon için bir sıkıntı çıkıyor ortaya.
Arkadaşımın cihazında ghost screen sorunu var benimkinde de kamera tutukluk yapabiliyor. Sonra da telefon baştan açılıyor. kamera olayı bir kaç haftadır var. Neden başladı bilmiyorum. Sıfırladım telefonu ama düzelmedi.