Çizgi Tagem bütün http://www.mcu-turkey.com platformu içeriğini
ve eğitim DVD’lerini download edilebilir şekilde paylaşıyor.
http://transfer.cizgitagem.org/nsaral/mcu-turkey/

Çizgi Tagem bütün http://www.mcu-turkey.com platformu içeriğini
ve eğitim DVD’lerini download edilebilir şekilde paylaşıyor.
http://transfer.cizgitagem.org/nsaral/mcu-turkey/
Son bir saat içinde 131 ziyaretçi, 119 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
#akış
Teşekkürler Niyazi bey. Siteye can geliyo sizin bu paylaşımlarınızla 🙂
çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim Niyazi Bey.
Bu aşağıda gördüğünüz 3DVD'yi de buraya upload ettim. Amacım tüm Çizgi Tagem DVD'lerini de upload etmek. 200-250 GB.
İşte budur hocam... Ellerinize ve emeğinize sağlık... Şahsen hepsini indirecegim.
Hocam bu FTP'de bazıları klasör klasör ve hala çoğunun dibini bulamadım... Biliyorum çok oluyorum (affınıza sığınarak) ama, acaba tek bir dosya haline getirme gibi bir şansımız var mı? Böyle bir arşivi bizim ülkemizde arasanız zor bulursunuz, şimdi ayağımıza gelmiş ve kaçırmak istemiyorum ama kafam karıştı ne, neyin içindeydi ya da nasıl arşivlemeliyim gibi.
@biggestlier idm ftp üzerinden altyollarla birlikte topluca indirmeyi destekliyor. Bi kurcala derim, klasör yapısını da aynen koruyabilir veya tek dizine indirebilirsin
@kurabi 'ye çok teşekür ederim. Bi deneyeyim, olmadı filezilla ile indiririm. Akıl akıldan üstündür işte...
idm le nasıl indiriyoruz acaba? dizinleri düzgün bir şekilde indirebiliyor mu ben bulamadım
@dursun yakalayıcı diye bir şey var.Üstteki sağdan ikinci simgede
Ne zamndır yazacam denk gelmiyor. Çizgi elektronik telefon üretse kötü mü olur. One plus örnek alınabilir. Şirket içinde ts içerisinden destek alınabilir. Destek derken pek iyi örnek olmasada kombassan örnek olabilir. Biz elimizden geldiğince para ile kurulacak şirkete ortak oluruz. 2 senede ortaya süper bi firma çıkabilir 🙂 banada bi başkanlık falan verilse süper olur yani 🙂
Enteresan bir öneri
Uzun uzun yazamıyorum. Akıllı telefon bana göre değil. Bunu ciddi cevaplamak ve ortaya karışık bir eleştiri koymak isterim.
Sayın Hocam, bu öneriye cevabınızı merakla bekliyorum açıkçası. Yazılım tarafı zorlayıcı olmakla birlikte Türkiye'ye yönelik kullanıcı dostu ve "müşterisini hafife almayan" bir ürün ortaya koyulabilir diye düşünüyorum. Özellikle vergi avantajı ve teşviklerle performans/fiyat oranı yüksek bir ürün hedeflenebilir.
vestelin, telpanın ne yaptıkları ortada. firmaların tepelerinde bütün işi para için yapan bu sebeplede çıkarttıkları ürünlerde bir ruh olmayan firmalar. bu eksikliği bizler biliyoruz ama toplumun geri kalanına nazaran azınlıkta olduğumuzdan firmaların çok da ilgisini çekmiyoruz. işte burada bizden bir firmanın olması çok işimize yarar. hem biz hemde toplum kazanır düşüncesindeyim. tabi bir ürün hazırlamak sadece ön hazırlığında bile çok zahmetli olan bir süreç. bu süreci sanayi bakanlığının tgsd programında bizzat yaşadım.
çizgi elektronik hem sektördeki başarısı hemde Niyazi Bey'in (Abimizin) buradaki içtenliği ve samimiliği ile bu işte başarılı olacığını umuyorum. sürecin zahmetli ve maliyetli de olduğunu biliyorum şahsen bende tek başıma böyle bir işe girişmek istemezdim. işte burada her ne kadar sonu başarılı olmasada kombassan yimpaş örnekeri aklıma geliyor. bir anonim şirketi kurulur bizler 100 er 200 er liralarla (duruma göre daha fazlada olabilir) ortaya para koyarız ve verdiğimiz para kadar hissedar oluruz. geri kalanında sanayi bakanlığının destekleri kullanırlır ki sanayi bakanlığının üretim bölümünde milyon liralık destekleri var. ortaya bizlerin istediği segmentlerde hiç olmazsa ruhu olan cihazlar çıkmış olur.
tabi bu fikrim biraz ütopik gerçekleşme ihtimali sıfır gibi birşey. ama olursada güzel olur. naçizane bana da ceo cfo cio cto cso ciso cso coo cno gibi afili kısaltması olan bir iş verilebilir 😀
Öncelikle iyi niyetiniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. Bir kişi bile olsa her zaman takdir topluyor olmak insan gurur veriyor. sağ olun.
Ancak 2 ayrı konuda yanılıyorsunuz veya bizim insanımızı tanımıyorsunuz. Öncelikle bizim insanımız hani o fıkradaki gibi nefes almaya çıkanı ayağından çeker. Bu gerçektir; ve bu gerçeği öğrenmek canınızı acıtır. örnekler vermeyeceğim ama eminim birçok arkadaş size kendi anılarını anlatabilir.
Bundan da öte Türkiye'de birlik beraberlik yoktur. Kickstar örneği uygulamalar veya kooperatif tarzı kurum veya kuruluşlar bizim insanımızla olmaz. Biz birbirimizin yumuşak karnını oymayı biliriz; hele internet ortamında bıraksanız adam öldürürüz. Onun için hani bir proje için toplu destek veya ortaklık...bunlar sadece samimi ancak saf duygular olabilir. Umarım aşırı gerçekçi cümlelerimi hoş görürsünüz.
İkince olarak da teknoloji üretmek veya sanayi geliştirmek hiç de sizlerin bildiği gibi veya siyasilerin bahsettiği gibi değildir. Vestel veya General Mobile hikayeleri farklı farklıdır. Anlatması da zordur; siyasi yorum anlamına gelir. Bize gelmez.
Saygılar,
Sayın Hocam,
özellikle ikinci paragrafta yazdıklarınız kesinlikle bir Türkiye gerçeği. Ancak burada ülke genelini kapsayacak bir birliktelik kurulması şart değil kanımca.
Sizin önderliğiniz ve yönetiminiz ile çevrenizde teşekkül edecek bir "gönüllü" ekip bu yükün altından kalkabilir. Üstelik piyasayı sadece yurtiçi olarak da düşünmemek gerek. Hem donanımda hem yazılımda doğru işlerle güçlü piyasa etkinliği elde eden küçük firmalar oldu son yıllarda (oneplus vb.). Bugün eski Nokia'ların eksikliği hala piyasada kendini belli ediyor (taksiciler telefonları değiştirmedi mesela).
@niyazi-saral yazdıklarınıza üzülerek katılıyorum. Zaten fikrimin ütopik olduğunu belirtmiştim. Hatta acı bir gerçek ki şu anda ts de abonelik gelse çoğu kişi para vermek istemiyecektir.
Teknoloji geliştirme konusunda da haklısınız. Pek bir bilgim yok. Belki webrazzideki havada uçuşan milyon dolarlar etkiledi beni 🙂
Neyse hasbelkader böyle bi oluşum olursa yukardaki yorumumda yazdığım pozisyonlardan birine talibim 🙂
"BEN DE BILGISAYARCI OLDUM" adında basılmamış bir kitap var. İnternette PDF halini rahat bulabilirsiniz Sanırım oradaki gerçekler pek çok şeyi anlatır. Hocam "kesin okumuştur"...
Edit: kitabı okumak isteyenler için
http://www.niyazisaral.net/wp-content/uploads/2013/04/Niyazi-Saral-Ben-de-Bilgisayarci-Oldum.pdf