Besiege'de düşük fps alan arkadaşlar, sisteminiz muhtemelen bu oyunda işlemci barajına takılıyor. Eğer öyleyse grafikleri kıstığınızda pek bişeyin değişmediğini görürsünüz. İşlemcinize hız aşırtma yapın ve öyle mi değil mi görün.
Teknoseyir gündemi
#WhatsApp#Gemini#EA#ClairObscurExpedition33#ttmobil#StarWars#OtoSeyir#OtomatikVitesSon bir saat içinde 211 ziyaretçi, 81 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
besiege için overclock yapacam? ahahaha 😀
Düşük fps alıyosan yapacaksın.
oyun alpha oldugundan olmasin yoksa dusuk fps?
soyle bir ornek vereyim spintires ta 50 60 fps aliyorum. fakat besiege cok ani dusuyor, anlam verilemeyecek sekilde.
ben pc de parcacik simulasyonu calistigim icin biliyorum, aslimda bu fizik hesaplamalari o kadar da yuklu birsey degil, fakat sirali ve duzenli bir sekilde tasarlanmazsa geceltende sisteme agir bir yuk getiriyor. soyle bir ornek vereyim eski nesil bir i5 islemci 10 milyon parcacik icin yaklasik 7 8 sn ye hesaplama yapiyor.
i7-4700HQ dusuk mu simdi? -.-
Kaçınıc nesil olduğuna bağlı. Ayrıca diğer donanımlarda sıkıntı olmadığından emin misin?
fx6300 ile direk 60 a sabitliyor. ekran kartı 7770 gayet yetiyor.
Notebook da 8 gb ram var. 6 fps de kalıyor. işlemci i3 ayarında. vga sı 6300m ati.
çözünürlük desen 1366 1024. Oyunda bir sorun var.
Amd Fx 8350 İşlemci (8 çekirdek)
R9 270x Toxic (2Gb 256bit Çekirdek Hızı1100MHz Bellek Hızı6000Mhz) 16Gb Ram
1800 blokluk bi yapı inşa ettim oyun hızını %1 e bile indirsem fps 3 den fazla vermiyor ?
Bu sistemde yetersiz mi ?