Eylülde tek başıma KKTC'ye gitmek istiyorum. Aranızda giden oldu mu? Eylül'de çok sıcak olur mu? Araba kiralamaya gerçekten gerek var mı? (otelden pahalı gibi) otel/apart/airbnb ne önerirsiniz ve hangi şehir ulaşım için daha iyi olur?
Teknoseyir gündemi
#Oppo#kedi#Keşfet#AvengersDoomsday#appletv#MatchboxTheMovie#SonyVaioUX#pişmanlıktır#Containers#spotify#bimSon bir saat içinde 317 ziyaretçi, 108 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
1 ay beklersen 29 Ekim de beraber gidebiliriz. 🤝
Eylülde sıcak olmaz. Otelden pahalıysa gerek yok. Bir sekil ulaşırsınız, otobüsler falan da varmış sanırım. Kaç gün kalacaksınız? Tarihi yerleri gezeceksiniz biz 3 günlük gitmiştik ucu ucuna yetmişti. Şehirler arası otostopla geçmiştik 7 yıl önce falan, Kıbrısta ulaşım o dönem kötü olduğu için otostop bayağı aktifti. Taksi kullansanız bile şehirler arası olmadığı sürece araç kiralamadan daha ucuza gelir her türlü. Otel tatili için mi gideceksiniz?
4 gece yeter sanırım. Otel tatili için gitmiyorum. Kıbrıs'ı göreyim, kapalı maraşta denize girerim yeter
Eylül soğuk olur deniz
Yunanlar dışında orayı sorun eden var mı ki pasaportta görünce
Kimlikle giriliyor