Keenetic kullanıcılarına bir sorum var. Keenetic starter modelini kablosuz şekilde modeme nasıl bağlayabilirim? Modem salonda Keenetic'i arka odaya aldım ama uygulamadan çalışma modunu ne seçersem seçeyim randıman alamıyorum. Ya hız inanılmaz düşük oluyor ki kurulumu modemin yanında yapıyorum yada kurulum esnasında hata alıyorum.
Teknoseyir gündemi
#Arch#Linux#aur#hollandavsjaponya#güneşpaneli#Havit#HavitPişmanlıktır#ArcRaiders#KonuDışı#kaspersky#KKTCSon bir saat içinde 127 ziyaretçi, 8 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Kabloyla yap hocam kablosuz randımansız çalışıyor.
https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000399359-Sistem-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rma-modlar%C4%B1
maalesef kablo ile bağlayamam.
@kahve tekrarlayıcı/genişletici modu öyleyse.
@kortex keenetic i erişim noktası moduna alıp modemden kablo çekeceksin yoksa olmaz.
@ronniejamesdio ben de öyle kullanıyorum genişletici modu olduğunda kanallar doluyor iki router birbiriyle çatışmaya başlıyor.
Sinyalin zaten zayıf olduğu yere kurarsanız hız düşük olur. Keenetic'i salon ile arka oda arasındaki orta bir noktaya konumlandırın. Ayrıca hem salondaki hem de Starter cihazı 2 metre veya daha üstü bir noktaya koyarsanız daha iyi çeker.
Wifi 5, Wifi 6, Wifi 7 altındaki protokollerde kablosuz mesh çok düzgün çalışmıyor benim testlerimde.
Start modeli varsa çok normal.
Sorunu çözdüm arkadaşlar bende ki keenetic starter olan. Onda kablosuz alıp kablosuz yaymak yokmuş. Başka bir modele geçtim yine keenetic şuan sıkıntısız.