Öncelikle herkese iyi günler, Samsung RT59QBPN model buzdolabımız son zamanlarda soğutucu bölmesindeki gıdaları dondurmaya başladı. Herhangi bir ayarı ile oynamamıştık, dondurma sonrası soğukluk derecesini azalttık ama sorunumuz çözülmedi. Bir de sanki buzdolabı son zamanlarda daha sık çalışmaya başladı gibi geliyor. Sorun ne olabilir? Teşekkürler.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#ikinciel#Helpme#ekrankartı#Autocad#rtx3070#TürkTelekom#YouTube#SavunmaSanayi#TrumpT1#Windows1124H2GüncellemeSon bir saat içinde 134 ziyaretçi, 109 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Termostat arızası gibi görünüyor.
Dolabın geriye doğru eğimi var mı?
Buz oluşan bölmedeki su eriyip, giderden akamazsa tekrar dokup, o bölmede tıknamaya yol açıyor.
Alt kısmın soğumasında bir değişiklik var mı?
Yapılacak ilk şey dolabı boşaltıp buzu çözüp arka gideri temizlemek sorun tıkanıklıktan kaynaklıysa çözülür ama termostat arızası ya da başka birşeyse servis görmesi gerekir.
Servis çağırdık. Tam olarak dediğinizi yaptı. Dolabı boşalttık, fişini çekip kapısını açık tutacağız 3 gün. Bir de arkasında boru gibi bir şeyi söküp tıkanıklığını temizledi.
İçine derece koyup sıcaklığını kontrol et.
Bizim arçelik buzdolabında, dolabın içinde bulunan bir sensörün önüne bir şey koyduğumuz için yiyeceklerde buzlanma olmuştu. Dolabın iç yan duvarlarında sensör gibi bir delik/ızgara varsa önünü boşaltmayı deneyebilirsiniz.