Fiber baglantida da "port yok gardasim!" muhabbeti varmis, bir yasima daha girdim! Daireye telefon hatti cektirme icin basvursam bir ise yaramayacak internet bakir uzerinden gelmedigi icin. Ne tavsiye edersiniz?
(Tam bir varlik icinde yokluk cekme durumu. Tesekkurler Tirt Telekom!)
#TürkTelekom

Şaka? Fiber altyapınız henüz sisteme kayıt edilmemiş falan olabilir mi acaba? Mevcut adreste DSL altyapı var mıydı? Varsa onu baz alarak "port yok" demiş olma ihtimallerine gitti aklım ilk. O da değilse vasat bi durummuş.
bina daha yeni ve komsular TT uzerinden fiber internet (turk.net cogu) kullaniyor. bana gelince yok!
boyle bir sacmalik olamaz. olmamali 🙂
@krebbs binaya daire sayisi kadar patch panel koyulur. nasıl port yokmus ya?
@abdullahazad Dağıtım noktasından bahsediyorlardır.
@burakadagun dagitim noktasından kasıt nedir?
@abdullahazad Örneğin şu;
@abdullahazad bizim binadaki Turknet fiber kutusunda 4 çıkış var. Türk Telekom fiber kutusu kapalı olduğu için ona bakamadım.
Binada 8 daire var.
@achfighter gercekten cok garip bir ulkeyiz. fiber paneller koyulurken tum daireler abone olacakmis gibi dusunulur ve ona gore yapılır ayni isi tekrar tekrar yapmamak icin. suan cok saskinim.
@abdullahazad sokakta 12 daireli binalar var. Onlara da 4 çıkışlı birer adet kutu konulmuş. 😀
@achfighter buyuk ihtimalle bende de oyle bir durum var. ne sacma sapan bir ulke ne sacma bir sirket
O ne sçamalık öyle ?
Bizim ev 16 daire ve 24 portlu aşağıda siyah cihaz var
Karşı bina da yine aynı site içindeyiz onlarda ise her kat 8 daire den alt kat dükkan ve uzun bina onlar 32 daire var ama mesela oranında cihazı bizimki ile aynı ve 24 lü
Yani hat mevcut ama 24 kişi üye olabiliyor
2 gun oldu turk telekoma (taahhutlu abonelik icin zoraki) basvuru yapali. bakalim kac ay bekleyecez 😡
port isi oldu. oldu ama nasil oldu. illa da sikayet etmeniz bekleniyor. twitter'da @TurkTelekom, @krc_ysf, @turktelekomdestek ve @umitonaltr hepsine tweet attim. aninda aradi tirt telekom. yarin da baglanti icin gelecekler. bu nasil bir sirkettir nasil bir musteri hizmetidir yahu. olan seye yok diyorlar. tekeller ya.
Bizde klasik haline geldi. İşin normal halde yürümesi için Twitter'dan şikayet etmen gerekiyor. Ne saçma iştir. Yerine göre adalette böyle işleyince şöyle devam edesin geliyor.🤬