Sevgili Teknoseyir ailesi, oylama yapalım...
Komedi mi ?
Trajedi mi ?
Trajikomik mi ?

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • Veysel @spectrum

    Optimizasyonla ilgilidir. Hız ve maliyeti optimize etmek için Konya'dan İstanbul'a çekip, ordan Samsun'a gönderilebilir.

    DHL 'de mesela, Ürdün'e gönderdiğim kargo önce Almanya'ya, ordan da Ürdün'e gidiyor. Çünkü ana hub orası. Türkiye, Fransa, İngiltere vs. gelenler birleşip, ordan Ürdün'e gidiyor.

    Sizin olayda, atıyorum Konya'dan Trabzon, Edirne, Bursa vs. gidecek malzemeler İstanbul'a geliyor, diğer illerden gelenlerle birleşip nihai ile gidiyor.

  • sms55 @sms55

    Karadeniz için hub Merzifon'da.
    Kendi sitesinde Konya-Samsun 2 iş günü diyor.
    Adana'dan gelen malım hiç böyle bir istikamet çizmemiş.
    Selamlar.

  • okanaytimur @okanaytimur

    Aras cidden çok kötü. Eskiden bu kadar değildi diye hatırlıyorum. Dün üzerinde adres yazmasına rağmen kargomu dağıtıma çıkarmamışlar. Kargocu şahsi telefonundan arayıp bugün çıkaramadık bence gelin şubeden alır diyorlar. Niye şubeye geliyorum yarın çıkarın dağıtıma dedim. Yok yarının dağıtım planı belli değiştiremeyiz dedi. Şubenin numarasını ver onlarla görüşeyim dedim. Ben şu an araç kullanıyorum internetten bul numarayı dedi. Kalktım şubeye gittim. Şube müdürüne durumu anlattım. Bu kargo dünden beri burada yatıyor ben çıkarsınlar demiştim onunla görüşürüm dedi de bir işe yarayacağını sanmıyorum.
    Her ne kadar şikayet edilse de Yurtiçinden memnunum bu konuda arayıp geleceklerini haber veriyorlar istersem orada bıraktırıyorum.

  • Edogawa @narako

    Benden çok gezmiş ülkeyi helal olsun.

  • Yetkin @tozyet

    Ülkeyi demir ağlarla örmüş.

  • sms55 @sms55

    Doğru istikamet şöyle olmalıydı.
    Selamlar.