Cloudflare'den yeni hizmet: Güvenli tarih/saat sunucusu. Klasik Network Time Protocol'a (NTP) ek olarak Network Time Security diye yeni bir yaklaşım geliştirmişler. Network Time Security henüz geliştirme aşamasında fakat herhangi bir cihaz üzerinde time.cloudflare.com adresini NTP sunucusu olarak kullanabilirsiniz.
#HaftalıkGündemeMalzeme
Daha detaylı bilgiler için: https://blog.cloudflare.com/secure-time/
Teknoseyir gündemi
#sağlık#DLSS#ETS2Konvoy#DünyaFutbolu#ArkaSokaklar#Marcelo#TeknoSeyir#RealMadrid#SonyVaio#AMD9000Son bir saat içinde 145 ziyaretçi, 89 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Cloudflare her defasında gönlümü fethedecek hareketler yapıyor. Bu kadar iyi olamazlar. Altlarında bişey aramaya başladım artık.
Gerçi belki de ürünlerinde "pazarlamacı" etkisinden çok "teknik adam" etkisini gördüğüm için de olabilir.