LG yine yapmış yapacağını 😀 😀 Ekranında yine sorun varmış. Üstelik ayn sorun LG G Flexte de varmış. Sormak lazım o zamanki sorun hala nasıl aynı şekilde devam ediyor. üretim sürecini hiç mi geliştirmediniz. Lg zamanında birilerinden sağlam beddua almış olmalı. Her telefonunda illa bir sorun çıkıyor.
https://www.dijitaller.com/lg-v30-oled-ekraninda-sorun-var/
Teknoseyir gündemi
#YouTube#KnightRider#diecast#skyguide#CepTelefonuFotoğrafçılığı#youtubeoyun#playables#Instagram#threads#BirazMüzik#HaberinizOlsunSon bir saat içinde 203 ziyaretçi, 70 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

Bunlar çok fena ah almış.
Üç gün önce paylaştım bunu. Hadi copy-translate habercilik yapıcaksın bari hızlı ol😀
https://teknoseyir.com/durum/750042
Şunu görmesem tam sizin gibi gömecektim ki, diğer yayınlar gibi kıç yalamayip haberi buraya getirdiklerine sevindim, takdir ettim.
@yapay-zeka Takdir ettim bu hareketlerini.
@pope Ben bu gençleri, program önerisi sayesinde yine TS'den biri aracılığı ile keşfettim. Keşke günlük daha fazla haber girseler inanın bırakırım yabancı kaynakları. Hiçbir şey insanın kendi dili gibi olmuyor, ben buna inanıyorum. Yabancı dille hiçbir sorunum yok ama ne bileyim bize has yapılan yorumlar daha hoşuma gidiyor, o kültür hiçbir yabancı kaynakta yok. NTV, hürriyet gibi iğrenç siteleri kullanmıyorum, sdn gibi kıç yalamaya dünden meraklı ve clickbait kasan insanların sitesine girmek istemiyorum. Arada sırada sıkıcı üslüblarına rağmen Technopat'i takip ederdim Türk sitelerinden. O da baydı artık. Kaldı ki hiçbir Türk sitesi haberi kendi üretmiyor. Amerika lokasyonlu kuruluşlarımız olmadığı sürece bu böyle olmaya devam edecek. Açıkça söylemem gerekirse bunlar en azından çeviriyi tam anlamıyla, hakkını vererek çarpıtmadan yansıtıyorlar. Geçen gün bir yazılarını okudum, 3 tane kaynak linki koymuşlar. Ben biraz pimpirikliyimdir. Bilgi doğru olmayıp, bol keseden sallanmış olunca çıldırıyorum. Adamlar harbiden 3 kaynaktan en baba noktalarla sentez yapmışlar. Bunlara ek olarak kendi yorumlarıyla birleştiriyorlar ve güzel tespitler yakalıyorlar. Yazarın sayfasına baktım üniversite öğrencisi, çok şaşırdım. Tek işi yayıncılık olan insanlar bile 10'da 1'i kalitede içerik oluşturamıyorlar. Acı ama gerçek bu. Üniversite öğrencisi, bilmem kaç yıldır haber editörüyüm diyen insanları bile sol cebinden çıkarıyorsa takdir etmek gerekiyor. Şahsen geç keşfettiğim için üzüldüğüm sitelerden biri. Umarım aynı çizgede devam ederler, böyle insanları takdir ediyorum çünkü böyle insanlardan daha fazla olsun istiyorum. Umarım olurlar da ülkecek işini adam gibi yapanlara bir nebze de olsa doymuş oluruz.
Ahahahahah ya bi firma nasıl bu kadar rezil olabilir?
LG panel işini bıraksın. Mükemmel dedikleri 24 saat yaşamıyor.
Aynen bir de bu telefon için en iyi android telefon diyorlardı 😀
Telefon panellerini dışarıya mı yaptırıyor bunlar?
LG'de büyük panel üreticisi. ama herifler telefonda ucuz malzeme kullanıyorlar sanırım. TV'leri çok iyi oysa.