Read Dead Redemption2'yi zamanında Steam'de satın almıştım. Haftasonu açıp oynamak istediğimde oyunu indirdikten sonra mail verification adımı geliyor. 10 senedir girmediğim bir maile kod göndermeye çalışıyor aksi gibi maile ulaşmaya çalıştığımda Microsoft tarafı böyle bir mail yok diyor muhtemelen kapandı.
Bu durumda NLGL gibi Github üzerinden indirilip bu adımı atlayabileceğimiz çözümler sunulmuş (orası da ayrı bir karın ağrısı) Eğer bu yöntemle yaparsam bypass edilen adımlar sonucu Steam başarımlarım ve RDR2 Online bağlantılarında problem yaşar mıyım?
Rockstar'a da support ticket oluştursam hemen cevap verirler mi? Bu konuda zamanında benzer deneyimi yaşamış arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
#steam #RedDeadRedemption2 #OyunYardım
aynı isimde mail aç kodu tekrar gönder
Denemiştim, aynı isimde mail almaya çalışınca bu sefer Microsoft bu mail isminde kullanıcı zaten var diyor peki giriş yapayım diyorum bu mailde bir kullanıcı yok diyor. Kafalar karışık.
Online problem olabilir ama başarıların olacağını sanmıyorum
Oyunu hazır satın almışken korsan indirmiş gibi özelliklerini kullanamamazlık olsun istemiyorum.
https://support.rockstargames.com/request/account/trouble-signing-into-your-account
Oyun RDR2 olunca onun başlığı altından açmıştım. Ticket'ı taşıyıp ilgili birime atarlar umarım.