Soundcore R50i NC Kulak İçi Bluetooth Kulaklık
bi kaç günlük deneyimlerimi aktarayım. Önceki kullandığım bi kaç yıllık qcy ht 05 modeli yavaş yavaş arıza çıkarmaya başlamıştı. sol ses az geliyor. ve gürültü engelleme modunda tiz bir yankı sesi geliyor vs.
Dolayısı ile fazla bir araştırma yapmadan bu modeli aldım. çok çok ucuz olmasın üzmesin diye araştırdım karşıma bu model çıktı.
bu cihaz anker markasına ait değilmiydi ya da ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama kutusunun hiç bir yerinde anker yazmıyor.
ama ses kalitesi güzel. Benim için önemli bir özellik çağrı cevaplama var.
Uygulaması çok ama çok basit yapmışlar. sağ ve sol tek tık çift tık 3 tık hepsi ayrı ayrı tuş özelleştirmesi yapılabiliyor. Kulaktaki hissiyatı güzel. tıklama algılaması saç baş yoldurmaz fena değil ama kusursuz da değil.
yorumların geneli zaten olumluydu. Ben de olumlu puan verip geçiyorum.
Edit: kutunun arka sağ alt köşesinde anker inovasyon yazıyormuş.
Edit 2: Arkaplan sesi kesme özelliği qcy ht05 kadar iyi değil ama ht05 bu konuda nirvanaydı zaten. o yüzden r50i ye kötü diyemem.
Ben pek memnun kalmamıştım. Kablolu kulaklık sonrası verdiği ses deneyimi iyi gelmemişti. İşini yapan bir cihaz denebilir. Ben beğenmeyince anneme verdim 1 senesi dolmadan bir tarafı bozuldu. Sonra diğer taraf sarj tutmamaya başladı. Garantisi ile uğraşmadık çöpe attık.
kablolu kulaklığı hayatımdan çıkaralı yıllar oldu. ses kartımı da sattım. benim kulağım aradaki farkı anlamıyor. belli bir kalitenin üstünde beni tatmin ediyor. o yüzden ses kalitesi konusunda hiç bir şikayetim yok.
@benvaryaben Valla hocam herkes çıkartmış dışarda zaten kablolu kulaklık takınca utanıyorum 😀
@hybrid kablosuz da olsa kafaüstü kulaklıklar benim gözüme daha çok batıyor. o yüzden çok sıkıntı yapma 🙂
Bende var 2 yıl falan oldu alalı.
yeni bir model değil muhtemelen. talep olduğu için de satılıyor. uygulaması bu kadar açık anlaşılır başka bir cihaz kullanmamıştım. sadece bir kez ayarları sıfırlandı. ona bi bakacağım.