ON Dijital (https://on.com.tr/) davet kodu olan paylaşabilir mi?
Teknoseyir gündemi
#RockstarGames#reklamklibi#ModemTavsiyesi#TheSinkingCity2#ModemRouter#TeknoSeyirPlus#Mesh#TeknoSeyir#keenetic#YouTube#keeneticmodemSon bir saat içinde 123 ziyaretçi, 72 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

Siteye bir bakayım dedim de, 1.5 Milyon Lirası olan 43bin lira faiz alıyormuş. İnsan bi oturup düşünüyor gerçekten.
Aslında oransal olarak gerçekten 45 falan değil bu işten bankalar daha karlı çıkıyor. İşleyiş farklı aslında, laf cambazlığı var.
@temp Dolar-TL yi baz aldığımızda, dolar bazında da çok fazla kazandırmıyor mu?
@gt710gaming 3 yildir suregelen ekonomi politikasi bu yonde zaten.
@gt710gaming Dolar bazında o oranı vermiyor ki sana tl de tutarsan o oranları vadediyor.
@temp Doları tl ye çevir. Faizi al. Dolara tekrar çevir. O açıdan dedim Dolar-TL'yi baz alındığında diye. Dolar sabit bir seyirde gidiyor gibi görünüyor ya.
@gt710gaming Orası net değil işte bir anda işler tersine dönecek mutlaka orası kesin. Şimdiye kadar hep öyle oldu.
@temp Orasını bilemem tabi de, doların tutulduğu ve faizlerin yükseldiği zamandan beri, doların varsa en çok Türkiye'den kazanmışsındır diye düşünüyorum.
@gt710gaming 1-2 yıldır bunu yapıyorsan öyle oldu ama bir yerde dönecek bu düzen işte doğru zamanı bilemeyiz.
545B93AB
Kullandım, teşekkürler.
63B66017
Üstteki kodu kullandım, teşekkürler.
@viewport 🤒
@viewport ben de kullandım kabul etti auheuahea. Bankaya bak güvenlik tavan.