Bir AVM de çocuğu sinema iya bıraktım beklerken 1 saati geçti çalılıyorum. Kod yazdırıyoruz Codex'e ekran parlaklığı full ki ortam aydınlık %68 ile 6 saat 25 dakika çok iyi değil mi?

Bir AVM de çocuğu sinema iya bıraktım beklerken 1 saati geçti çalılıyorum. Kod yazdırıyoruz Codex'e ekran parlaklığı full ki ortam aydınlık %68 ile 6 saat 25 dakika çok iyi değil mi?

Son bir saat içinde 192 ziyaretçi, 62 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Local'de çalışıyorsa çok iyi.
Local de kod mu yazılır hikaye onlar inanmayın.
@aserhat yazılır
@burakozyurek Yazılmaz. Emin ol TR de en çok deneyimeyenlerden şu anda productionda olan komple vibe coding ile yapılmış uygulamaları yaptım. Kesin yapılmaz.
@aserhat yani üç dört tane a6000 tak 100 200 gb ram koy anca öyle olur ama değer mi işte önemli olan o
@cestlavie yine Claude ya da Codex gibi mümkün değil. İstersen h200 al. Adamların modelleri trilyon parametreli, İnternete çıkıyor, Bağlam sıkıştırıyor.
@aserhat iyiler 3-4t arasına çıktılar ama kimi2.6/deepseek v4 flash vs full precisiona yakın çalıştırsan tüm işi çözer. model yapmıyor compactionı, harness/uygulama(claude code mesela) yapıyor. internet çıkma da modelin yaptığı bir şey değil kendi içinde, ek olarak yapılıyor toollar, html parsing, ya da üçüncü parti servisler ile tavily gibi.
Orada yazan sure hikaye oluyor genelde onemli olan gercekte ne kadar gidebildigi
1 saattir kullanıyorum 1 saat düştü, gerçek deneyime yakın bu bilgisayarda.