@leventp
Sitenin kaynak kodlarında https://www.miniorange.com/cyber-security adresine verilen ve "Secured By miniOrange" yazan görsel olarak gizlenmiş bir bağlantı var.
Bir eklenti vb. eklemiş olabilir, belki de bilinçli eklemişsinizdir ama görünce bildireyim dedim.
Teknoseyir gündemi
#Zelda#kali365#ZeldaOcarinaofTime#Battlefield6#notebooktavsiye#PrinceOfPersia#üniversite#ImmortalsFenyxRising#Senua#Beat#başkanolursamSon bir saat içinde 315 ziyaretçi, 48 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
@hkellecioglu Hamdi Abi'yi mentionlasak belki daha pratik olur.
@ozgurg Hacklink'e benziyor sanki gizlemeleri falan garip.
Edit: Belki de kolay giriş için kurdukları eklentidendir.
https://tr.wordpress.org/plugins/miniorange-2-factor-authentication/
Büyük ihtimalle, giriş güvenliğini sağlamak için miniOrange'ın ücretsiz bir çözümü kullanılıyor ve eklentinin ücretsiz sürümü bu linki kaynak koda otomatik olarak gömüyor. Seo ve reklam amaçlı olsa gerek. @hkellecioglu görsel tasarımı bozmak istemediği ya da başka bir nedenden gizlemiştir.
@kurt-umut Gizlemek istese kaldırırdı hocam doğrudan diye düşünüyorum. Eklenti kendi eklemiştir muhtemelen.
@temp valla merak ettim, üşenmeyip yapay zekaya da sordum. 🙂 Yanıt muhtemelen eklenti sahibinin 'branding' yani markalama çalışması olduğu yönünde. Genelde ücretsiz sürümlerde bu tarz gizli backlinkler olabiliyor, ücretli sürüme geçince kalkıyormuş.