Aptx-Ldac destekli kulaklık arıyorum ama pek bir bütçem yok. Şöyle ürünler buldum ama var mı tavsiye edebileceğiniz bir model. SBC sesi beğenmiyorum.
Honor Choice Earbuds X3
Qcy HT08 Melobuds Pro Hi-Res Ldac
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#TeknoSeyir#Satılık#winwing#WorldCup2026#gothic#Samsung#vibecoding#oneui8#Playstation#oneui85Son bir saat içinde 239 ziyaretçi, 112 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
her ikisi de mi olmali? Ben de bir ara bakmistim da her iki codec destekli ürün pek yoktu. Bazi cinli firmalarin ürünleri vardi hatirladigim. Ben bir de kablolu baglanti opsiyonu da aradigim icin bulabildigim tek kaliteli sinifta kulaklik Shure Aonic 50 Gen 2 olmustu (kafa üstü tip) ama o da pahali, 350 Euro civari. Hala beklemedeyim.
Sadece LDAC yeter derseniz ben Huawei Freebuds Pro 2'den baya memnunum. Uygun fiyatla bulunabiliyordu birkac ay öncesine kadar.
Her ikisi de olmasına gerek yok, artık neredeyse tüm teledonlar hem Aptx hem Ldac destekliyor. 3000 lira bütçem için yüksek, ben max 1600 1700 alabilirim
Şu ikisi arasında kaldım gibi, fiyatları aynı, ikisi de Ldac destekliyor. Benim ihtiyacım olan tüm özellikleri aynı diyebilirim. Anker'in powerbankini kullanıyorum ve kalitesini çok beğeniyorum, ama QCY'ın da ses kalitesi sanırım daha iyi olabilir. Emin olamadım .
@cingibi @atilla
@xahve https://www.youtube.com/watch?v=cttsaxbTwtk anker için bulamadım ama qcy için bu videoya bakabilirsin
ldac özellikli en uygun kulaklık 1500 tl civarlarında ama aptx uyumlu kulaklıkları 1000 tl altına bulunabiliyor fiyat limitinize göre aptx kulaklık aramak daha mantıklı olur gibi düşünüyyorum
https://www.epey.com/kulaklik/e/YToyOntpOjYzMTY7YToxOntpOjA7czo2OiIzODQ2NTciO31zOjU6ImZpeWF0IjthOjI6e2k6MDtzOjE6IjAiO2k6MTtzOjQ6IjE3MDAiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/
https://www.epey.com/kulaklik/e/YToyOntpOjYzMTY7YToxOntpOjA7czo2OiI0MDc3MDciO31zOjU6ImZpeWF0IjthOjI6e2k6MDtzOjE6IjAiO2k6MTtzOjQ6IjE3MDAiO319X2I6MDs=/
Qcy'den uzak dur. Ürünleri ne kadar iyi olsa da distribütör firması o kadar kötü. Garantisi daha bitmemiş (20 gün vardı) iş yerinde kullanmak için aldığım HT07 kulaklığın bluetooth arızasını hijyen koşullarından dolayı tamir edemiyoruz (yenisini de vermeyi reddettiler) deyip anca tüketici haklarına giderek 2 sene önceki parasını alabildim.
2018 Ocak ayında QCY QY12 modelini satın aldım, yıl 2025 Nisan, ben halen o kulaklığı kullanıyorum, tedarikçi kötü olabilir ama ürünleri inanılmaz iyi bence.
Hi-Fi harici yalan, seste ucuza güzel ürün olduğunu görmedim.