Dostlar selamlar, bugün 3 kişilik apartmanda ayakkabımız çalındı. Çok da giden gelen olmuyor aslında ama kuryeden şüpheleniyoruz. Tabii kamera olmadığı için günahını da almak istemiyorum. Olası başka olay için dairenin önüne koyabileceğim bir güvenlik kamerası tavsiyeniz var mı?
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#YapayZeka#notalmauygulaması#projectfootballdevlog#Huawei#Sony#HellisUs#xperia1viii#israf#AISon bir saat içinde 198 ziyaretçi, 79 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
ayakkabılar niye evde değil
Normalde eve koyuyoruz, dalgınlıkla unutmuşuz
@findviewbyid ben olsam kapı deliğine takılan kameralardan alırım
https://www.hepsiburada.com/kalite-wifi-kapi-gozetleme-deligi-guvelik-kamerasi-dunyanin-her-yerinden-izleme-kayit-altina-alma-genis-aci-pm-HBC00004UEN19
gibi gibi
evinize alin ayakkabınızı en medeni çozum
Ya adam kamera sormuş yorumlar ayakkabı neden evde değil. Çalanın suçu yokmuş gibi. Siz kendi apartmanınızda birisi dışarı koyarsa kızın kardeşim kamera öneriniz yoksa da susun bence.
Amaç hırsızlığı engellemekse ayakkabıları kapının önünde, evin dışında bırakmayın, kameraların suçu engellemediği sadece bir mktar azalttığı yapılan araştırmalarda ortaya çıkmış.
Amaç hırsız kim bulmak, şüphelendiğiniz kişinin günahını almadan emin olmaksa işe yarayabilir.
Bizim daire katta tek olduğu için kapı önünü ve merdivenleri görecek şekilde Tapo C310 kurulumu yaptım. Kayıtlarını da wireless olarak ev içerisindeki NAS'a yapıyorum hareket algılamasıyla çalışacak şekilde kurdum.
Evin önünde bırakılan ayakkabıları alıp çöpe atan komşu modeline bir örneğim ben bu arada. Zamanında üşenmeyip kapı önündeki ayakkabıların içerisine yumurta kırmışlığım da vardır. Ayakkabı evin içinde durur, ne işi var kapının önünde.