Sabah burada da paylaştığım turknet ile yazışmamdan sonra turktelekomdan saha ekibi yönlendirdiler eve, adam geldi baktı evdeki tesisat çürük olduğundan(20 yıllık bina) bu sorunu yaşıyormuşum, bina girişindeki panodan daireye kablo çekilmesi gerekiyormuş. Turknetin suçu değilmiş anlayacağınız, hatta hızlı da ilgilendiler diyebilirim 🙂 şimdi kabloyu nasıl çektiririm onun hesabını yapıyorum bina 3 katlı ve en üst katında oturuyorum, bakacaz artık.
#turknet #İnternet
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#Computex2026#ControlResonant#yardım#RetroPC#TombRaider#OyunGündemineMalzeme#DubleksPC#AceCombat8#gogSon bir saat içinde 120 ziyaretçi, 12 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Gelip de evdeki tesisata mok atmayanını görmedim.
Aynen
Eelektrikciden 2 telli tefinbkablosu al.padadan dairene cek 300 tlden az tutar.
ben gidip elektrıkcıden mıktanısa tutunmayan duzgun bır bakır telefon kablosu alıp kendım cekmıstım sırf bına ıcı tesısat lafını duymamak ıcın sukur kı artık fıber e gectım derken ılk hafta beledıye ekıplerı agac budarken bına ustundekı fıber kabloları kesmıs saolsunlar 3 gunde zor zar yaptırdım.
Ankastrede ölçüm yaptıklarında çıkan hız ile evde ki hız arasında kaç Mbps fark var peki?
hatırlamıyorum şu an
ablamın evi için ben cekmişdim git eletrikciden kaplo al kaliteli olsun de kendin çek çok basit sadece birkaç yeri delmen gerekecek