#tsbisikletkulübü Jant seti sonunda elime ulaşmadı gittim aldım 😃 Öbür ay maşa seçimi yapıp ayağa tamamen kaldıracağım sonrası 1x12 vites sistemlerini almakta.

#tsbisikletkulübü Jant seti sonunda elime ulaşmadı gittim aldım 😃 Öbür ay maşa seçimi yapıp ayağa tamamen kaldıracağım sonrası 1x12 vites sistemlerini almakta.

Son bir saat içinde 116 ziyaretçi, 12 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Hayırlı olsun hocam, kadro üzerinden mi topluyorsunuz yoksa var olan bir aleti mi ayağa kaldırıyorsunuz 🙂
Normalde bu kadroya diğer Salcano dağ bisikletinin grupsetini aktaracaktım ama tekli ayankol sistemler dikkatimi çekti dedim ben bunu şöyle son nesil bir dağ bisikletine çevireyim dedim direk giriştim 😄
Hayırlı olsun
Toplama bisiklet mi 😁
Hazır sistem pek sevmiyorum 🤣
@mustafanr tum surec bitince aldigin parcalari listeler misin. Ben de benzer bir sey yapmak isterim valla 😁
@joe Liste yaparım ama bazı parçalarda fiyatlarından ve bulunabilirlikten ötürü ikinci el olacak. Umarım istediğim gibi olur.
Yok Enduro veya Crosstrail olacak gibi maşanın çalışma mesafesi belirleyecek birazda.
@mustafanr fren seti ne tercih ediyorsunuz
@loop Deore temiz bulabilirsem deore bulamazsam, magura bakıyorum ama onları da heyecanlı gençler atlayıp zıplayıp bitirmiş halde kalıyor.
@mustafanr https://www.hepsiburada.com/shimano-altus-bl-mt200-hidrolik-disk-fren-seti-arka-sag-p-HBV00000IIBN2 şu en ucuz hidroliklerin bir sorunu var mı? Bunu neden düşünmezsiniz düşünmezseniz mesela? Hidrolik fren düşünüyorum ben de bu konuda artı eksileri merak ediyorum.