Aldım bir tane. Çok teşekkürler.
@pesatalim Merhabalar Türkiye'de yaşıyorsanız bunları gümrük sınırına takılmadan nasıl alıyorsunuz acaba? Ben de bir Thieaudio kulaklık almak istiyordum ama 30 euro sınırından sonra hayal oldu.
@muhammed Auto Power Off diye bir ayar var o açık mı kontrol edin. Benim monitör pc kapanınca sanırım 30 sn sonra otomatik kapanıyor.
32" olanını kullanıyorum ilk aldığımda oyun modu açılınca nvidia control panel'deki renk ayarlarını bozmuştu. Şu ayarları bir kontrol edin.

Ipad pro için benzer bir ürün kullanıyorum. Bunların mantığı yazı yazarken kolaylık sağlaması. İşim gereği çok yazı yazıyorum ipadle o zamanlar koruyucu üzerinde oluyor. Medya tüketirken çıkarıyorum ekranın renkleri de bozulmamış oluyor.
Hayırlı olsun. Ben de bakıyorum bu modele fiyat biraz arttı son günlerde sanırım. Sakıncası yoksa nereden ve ne kadara aldığınızı sorabilir miyim?
Benzer bir dac’ı aliexpress’ten aldığım bir kablo ile kullanıyorum. Linki şu
Son bir saat içinde 131 ziyaretçi, 14 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
@root61 99 Tl kargo ücreti çıktı.