Samsung SSD 840 Pro
İlk SSD deneyimim ve 256 gb versiyonunu kullanmaktayım. Kutunun içinden SSD, kullanım kılavuzu, garanti belgesi, iki sticker ve Samsung Magician yazılımı içeren bir cd bulunuyor.
Kurulumda sıradışı bir detay yok. Windows 8 driver'ı kendisi buluyor ve yüklüyor.
Benchmark sonuçları için kendi verdiği Magician yazılımını kullandım. Sonuçlar muazzam. Samsung taahhüt ettiği rakamları rahatlıkla sağlıyor.
Kesinlikle önerebileceğim kusursuz bir ürün.




@hkellecioglu merhabalar! Mesela bu incelememin ürünler kısmında ssd başlığı altında çıkması için benim yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa tamamen editörlere mi bırakılıyor o iş?
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok bir arka planda incelemeleri doğru başlıklarla eşleştiriyoruz.
4.4 surumunden bahsediyorsunuz sanirim. Ben boyle bir sorun yasamadim. Yazilimi tamamen silip tekrar yuklemeyi denediniz mi?
DXM05B0Q mi sizdeki son firmware?
Magician Software'de Firmware Update kısmında "browse" tuşu çıkıyor mu?
Bende öyle bir tuş yok ama belki son versiyon yüklü olduğundandır. Çıkıyorsa yardım edebilirim sanırım.
Ben yeni firmware'ye geçmedim,yabancı sitelerde win 8.1 'e destek geliyor dendiği için gerek görmedim.Stabil çalıştığı için risk'e girmek,uğraşmak istemedim.Geçen varsa farkını yazarsa iyi olur.
@m-a-k hocam bootup usb'si olusturup o sekilde yuklemeyi onermis yardim kismi ama onun icin de farkli bir seylerden bahsetmis ve magician yaziliminda onlari goremedim.
Onemli bir Update yok gercekten de ama yukseltmek isterseniz ve ingilizceniz de fena degilse
http://www.samsung.com/us/support/live-chat.html
adresinden bir teknisyene derdinizi anlatin daha iyi yardimci olacaklarina eminim.
Merhaba yeni katıldım pc den hiç anlamam orta çaplı bir sistem kurmayı hedefliyorum anakart z87 pro i7 4790 işlemci 2400 mhz 8gb dual ram
Ssd almayı düşünüyorum 240gb için bir tavsiyeniz var mi ?
Farklı bir forum da bu konu açılabilir di ama çoluk çocuğa kalmış 🙁