Asus DSL-N12E

Merhabalar
Size Huawei'ye ait telekom modeminden atladığım ve mutlu olduğum Asus DSL-N12E ürününü anlatmaya çalışıcam. Söylediğim gibi telekomun beleşe verdiği kablosuz modemi kullanıyordum telefondan ve pc den aynı ayda kullanıyorsanız modemi size öncelikle bir önerim olacak "Kurtulun o modemden !". Telefondan bağlanıldığında sürekli internet düşüyordu bende modemi yenilemeye karar verdim ve bu modemi aldım. Vatan'da bu pazarki fiyatı 101 TL + KDV. Ürünün arkasında 4 Ethernet Portu, Güç Düğmesi, WPS Düğmesi, reset çukuru var. Üründe 2 anten var ve sağa - sola, aşağı yukarı kısaca 360 derece rahatça hareket edebiliyor. Ön panelde bağlantı durumu ledler ile gösteriliyor. Modemin altında askı yeride mevcut.
Ürünü aldığınızda kutudan Modem, ethernet kablosu, adsl kablosu,güç kablosu, splinter, yazılım ve belgeler çıkıyor. Kutu oldukça şık 🙂 ürün de öyle. Ürünün kendisine gelelim.

Ürünün kutusundada olduğu gibi en öne çıkarıdığı vaadi %72 Enerji tasarrufu malesef bunu kontrol edebilcek bilgi donanımına sahip değilim 😀 Ürün 300Mgps bağlantı vaadi sunuyor ve bunları 5 Db antenler ile destekliyor. Wifi gücü bakımından anlatmam gerekirse ben mozilla indiriken, youtubeden video izlerken abim telden video izliyordu ve bide televizyondan bağlantı sorunsuzca donmadan takılmadan kullandık çok memnunum o açıdan. Ürünün kurulumu oldukça basit ama şifre koyması biraz sıkıntılı, sıkıntıdan kastım direk karşınıza çıkmıyor biraz kurcalamanız gerekiyor bilmeyen- anlamayan kişi sıkıntı çekebilir. Arayüzü oldukça güzel. Kutudan çıkan diski hiç kullanmaya gerek duymadım. Ama merak edenler için CD de manuel var 😀 gerek yok yani kısacası. Ürünle ilgili hoşuma giden diğer birşeyde çıkan ethernet kablosu siyah 😀 küçük bir ayrıntı ama hoşuma gitti. Bazılarının umrunda olmayacaktır ama modemin kendisinden DNS ve yannış anlamamışsam VPN desteği mevcut oraya bilgileri giriyorsunuz bağlanan her cihaz o ayar ile bağlanıyor. Ürünle ilgili daha ne anlatabilirim bilmiyorum 😀 aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz bilgim dahilinde yardımcı olabilirim.

Dipnot : Arka panelin gösterildiği fotoğraf bilgilendirme içindir internetten buldum.

Teşekkür Ederim

BeğenFavori PaylaşYorum yap
Bu ürünle ilgili tüm incelemeler