Arkadaşlar Vodafone kullananlar memnun mu ?
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#controlSon bir saat içinde 125 ziyaretçi, 15 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
LTE' de internetden memnun musunuz ? Birde çekim konusu nasıl ?
LTE’ de internetden memnun musunuz ? Birde çekim konusu nasıl ?
Burada sana çekim konusunda ne desek boş. Operatörlerin çekim gücü bırak bulunduğun semti, sokağa ve binaya kadar fark ediyor.
Çekim derken genel çekim gücü olarak. Tabi oda lokasyondan lokasyona değişir. Mesela kullandığım operatörde bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum.
Vodafone çekim konusunda Turkcell'i aratmaz ancak müşteri hizmetlerine işin düşmesin. Sokaktan geçen adamı koysalar daha bilgili olur oradaki çalışanlardan. Adamlar daha düzgün Türkçe konuşamıyor.
Memnunum şehir içinde yaşadığım için çekimi iyi şehir dışında takılmadığımdan bilmiyorum 4g hızı da tatmin edici bana fazla fazla yetiyor.
telsim döneminden beri kullanıyorum. Herhangi bir sorunum olmadı. Memnunum.
Geçmeyi düşünüyordum kullananlarda memnun görünüyor. Hayırlı olsun.
1.000 dk + 10 GB + 1.000 sms 45 liraya veriyorlardı onu öneririm 1 yıl taahhütlü
@mkyb Çok iyi bir tarife ama mevcut durumumda ve gelecek bir yılda öyle bir pakate ihtiyacım olmayacak çok daha mütevazı pakete geçeceğim. Birde 5 liraya spotify yeterli olacak.
@osmanpavraz Spotify'lı tarifeler kaldırıldı diye biliyorum. Onu sorun mutlaka.
@mkyb Aaradığımda bu gün var demişlerdi ama, sorarım mutlaka müşteri hizmetleri bu neticede bir dedikleri bir dediklerini tutmayabilir.
değilim
Neden ?
@osmanpavraz çekim gücü avea gibi turkcellden geçince bune böle dedim
@alper-kutlu Telekom daha iyi şuan vodafone'dan. Büyük ihtimalle yakında vodafone gider ülkeden, başkalarına devredilir. Yıllardır hiç gelişme olmuyor.
@emre64 Bende Türk Telekomda sorun yaşıyorum. Bir yıl kırsalda yaşamak zorundayım ve berbat burda.
@osmanpavraz Ben de dağın başındayım. (Muradiye kampüsü) Burda çok iyi telekom.
@emre64 Ben daha dağbaşındayım o zaman 🙂
Ben 17 sene Eskişehir ve çevresinde kullandım iyiydi. Son altı aydır turkcell kullanıyorum sadece ahize sesi turkcelde daha yüksek ve kaliteli. İnterneti vodofonun daha yavaştı ama bastınmı geliyordu yavaşta olsa, türkcell ise ara ara tıkanıp tıkanıp duruyor. Akdeniz bölgesinde kırsal yollardada vodafonun interneti iyiydi, tükcellin interneti bazen kayboluyor. Bulunduğunuz il neresi bilmiyorum ama pek pişmanlık duyacağınızı sanmıyorum. Ben fiyatından dolayı Türkcelle geçmek zorunda kaldım.
istanbulda güzel çalışıyor
haziranda vodafonedan türk telekoma geçtim çok pişmanım. Oturduğum evde sadece türkcell adam akıllı çekiyor ama turk telekom gerçekten beklediğimden de kötü çıktı.
ben tavsiye ederim
2019da alacaklara diyorum berbat birşey okadar saçmaki Türk telekom alın Vodofone hiçbirşey vermiyor neymiş yanimda uygulaması tam 8 haftadır hicbir ödül vermiyor. Faturası 400kusur olan tanıdık var adama nasıl oluyorsa her hafta internet çıkıyor. PARACI VODOFONE CEKMIYOR BÜYÜK SEHIRLERDE BILE ÇEKMIYOR