Faturayı görünce şok oldum 315TL Detaylara bakınca olay anlaşıldı 210TL playstore oyun alışverişi yapılmış görünüyor.
Ne mail adresime ne de telefonuma herhangi bir şifre veya bilgi gelmedi, beni arayıp şifre soran olmadı, herhangi bir yere sms atmadım. Kayıtlı mail adresime iki aşamalı doğrulama ile giriş yapıyorum. Bu dolandırıcılığı kim nasıl yapabiliyor hala anlamadım. Turk Telekom talebinizi aldık inceleyeceğiz haricinde de bir şey söyleyemiyor.
#TürkTelekom #Playstore

türk telekom'da tek şifre denen sistem var belki onu kullanarak yapılmış olabilir. yıllar önce playstore'da alış veriş yapmak için zorunlu olarak almıştım. ama artık kullanmadığım için hatırlamıyorum.
taksit ?
Adam almamış ki dolandırılmış #*&?
aynı durum bir yakınımın başına geldi çocuğu mu yaptı yoksa dolandırılma mı hala tespit edilmedi yaklaşık 1000 tl lik bir şey, hiç bir haber bilgi vs olmadan çatır çatır satın almalar gerçekleşiyor nasıl oluyorsa? Biraz araştırırsanız aynı konudan müzdarip bir çok kişi var.
Öğleden sonra Türk Telekom'dan bir yetkili arayarak faturadaki tutarı sildiğini belirtti. Sorun da hızlı bir şekilde çözülmüş oldu. Yalnız açığın nereden kaynaklandığını çok merak ediyorum. Şifremi bilen herhangi biri yok, Apple bilgisayar kullanıyorum ve keylogger vs olma ihtimali çok ama çok düşük.
@theos macos da olsa imkansız değil.
Tekşifre modem ile ilgili bir olay değil. Tamamen bağımsız e-posta + şifre istiyor giriş için ki aslında burada alışveriş yapıldığında e-posta gelmesi lazımdı.
Tek şifre ile oyun alınabiliyor mu ki o kadar zaafiyeti olan bir sistem değildir, sanırım?
@orcun Bir kere alıp kaptırdın mı, yada sistemin varsa bi açığı öpüyorlar yani. En azından çalışıyorlar. Bizim ülkede gerizekalı çok hakkını aramayan, teyzeme fatura gelse 5bin tl söylenir ama müşteri hizmetlerini aramaz beni arar ağlar.