MacOS'te şu clipboardun kısayolu yokmuş, geçmişte kaydettiğim linkleri çektiğim ekran görüntülerini windows V yaptığım zaman her yere yapıştırabiliyorum. mac te Clipboard varmış ama 2 3 aşama ile açılabiliyor ve ekran görüntülerini otomatik olarak almıyor.

Siz kullanmasını bilmiyorsunuz ki, böyle kullanamazsınız kardeşim. Apple abim ne diyorsa odur nokta.
doğru, ben bilmiyorum zaten kısa bir gözatma şansımız oldu
CMD + Space (Spotlight) ardindan CMD + 4 benim bildigim, yazdigin gibi direk ulasmak icin kisay yol yok. Bir dahaki macos surumunde duzeltirler kesin.
Ben macos'a gectigimden beri alfred kullaniyorum, spotlight yerine kullanmaktan ziyade sadece clipboard olayi icin kullaniyorum, tek kisayolla erisime de izin veriyor. MacOS 26 da gelen maalesef alfred'i kullanmayi biraktiracak seviyede degil.
native olarak yok sanirim, PastePal kullaniyorum, cloud yedekleme ile iphone ipad gecisi de var
spotlight icinde clipboard gecmisi var ama cok pratik degil bence
cmd space ile spotlight acip, cmd 4 ile kopyalama gecmisine erisebilirsin
evet malesef yok. ben de maccy kullanıyorum, açık kaynak, kullanımı basit. raycastin kendi içindeki de güzel çalışıyor.