Tasarlayıp uygulamasını yazdığım ev otomasyonu ürününü %90 hale ve kusursuz çalışan bir hale getirdim ancak ürün haline getirip satsam mı çok kararsızlık yaşıyorum. Bu iş Türkiye'de yapılır mı?
Teknoseyir gündemi
#WhatsApp#ttmobil#note9pro#StarWars#honor600pro#TürkTelekom#ftth#Fiber#turknet#Gemini#EASon bir saat içinde 92 ziyaretçi, 14 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Teknik destek sunman gerekecek, parçası vs. uğraşılmaz.
maliyetinin 5 katına satıp +%20 kdv ve kargo koysam bile rakibinin çok altında kalıyor. Her seferinde yenisini yollasam bile çok ucuza gelir diye düşünüyorum.
@teknoist hocam hesap senin, kurtarır diyorsan gir elbette.
Yeterince stabil olduğu düşünülüyorsa, alternatif bir kaç yerde test ettikten sonra satışı yapılabilir. Teknik destek tarafının ihtiyaçları belirlenerek gerekirse hizmet ücreti çıkartılır veya desteksiz nasıl çözüleceği araştırılabilir.
@mrx
Selamlar ben bu işi Türkiye'de yaptım bu iş Türkiye'de kesinlikle yapılmaz.
Apple gibi olmak gerekiyor değil mi? Bir de internet kısıtlamaları vardır.