Merhabalar, arkadaşlar telefon alacağım ama S21 FE düşünüyorum. 1. seçenek S21 Fe Exynos 2100 işlemcili hali 2. seçenek ise S21 Fe SD 888'li hali. Şuanki telefonum samsung ve exynos işlemcili 3000 mah bataryaya sahip ama bataryayı vakumlayarak bitiren bir halde o yüzden batarya performansı benim için önemli. Veya bu seçenekler dışında S23 Fe olabilir mi ama oda exynos işlemcili. Çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
Teknoseyir gündemi
#TypeC#Metal#şarj#haka#STANDART#müzik#HaftalıkGündemeMalzeme#DNS#Bedelliaskerlik#Windows10#TozluRaflarSon bir saat içinde 85 ziyaretçi, 58 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
nerde batarya katili, verimsiz, alev topu işlemci var listeye almışsın 😀
bütçen dahilinde en uygun seçenek A73 5G gibi duruyor, alternatif Vivo V29 5G olabilir
Nothing Phone (1) de fena değil
https://www.vodafone.com.tr/her-sey-yanimda/p/nothing-phone-1-siyah-8128-gb-nothing-turkiye-garantili
Honor 70 (FNE-NX9) de güzel, 778+ var gayet batarya dostu
OnePlus Nord CE 3 Lite da diğerleri kadar hızlı ve güçlü işlemci/gpu olmasa da son kalan sahalardan
samsung dışında bir android düşünmüyorum A73'e baktım ama ne kendi sitesi ne resmi satıcılarda yok, alternatif yerlerde var ama
@tansiyiki iadesi kolay bir yerden alabilirsiniz. 24 bine kadar en optimum cihaz o gözüküyor samsung tarafında
@ozturka s23 fe nasıl sizce?
@tansiyiki s23 ten daha kötü batarya performansı var, 3900 vs 4500
normal s21 kullandım exynos 2100lü. maalesef işlemcinin pil ve ısınma konusundaki söylentileri doğru. ilk başlarda olmuyor ama 6-7 ay sonra şişiyor desem yeridir. ben sd olanı tercih ederdim.
sd 888 içinde aynı yorumlar mevcut gibi ya
@tansiyiki 888 yapılmış en kötü işlemcilerden biri. sd olduğuna bakma, samsung üretiyor onları. samsung un ürettiği iyi bir işlemci yok. ürettiği orta seviye işlemci bile batarya katili.
İkisi de o kriterler için kötü
s23 fe nasıl peki?
6 aylık falan s21 fe kullanıcısyım, ısınma sorunu yaşamasam da pil ömrü çok zayıf. bir gün zor gidiyor.
realme gt2 pro güzel cihaz.
Snapdragon 8 gen 1+ almak lazım artık, + olmayan modeli ve aşağısı soba kalıyor. Op9 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.