FSP Champ 3K UPS aldım, arayüzüne bağlanma konusunda sorun yaşıyorum. Viewpower diye bir yazılım kurdurdu sisteme, arayüz flash web sayfası şeklinde. Sisteme tarihi geçmiş flash player kurmak istemiyorum, bunun alternatifi nedir?
Edit: ViewpowerHTML diye bir versiyonu çıkarmışlar sonradan çözmüşler bu sorunu. Kullanım klavuzuna fazla sadık kalmışım.
Neleri bağlayacaksınız? Hayırlı olsun bu arada.
Teşekkür ederim. İş bilgisayarımı, monitörümü ve VR gözlüğümü artık daha güvende tutma ihtiyacı hissettim. Aslında tüm çevre birimlerini taktığım hattı UPS'e bağlayacaktım ama kılavuzunda okuduğum kadarıyla lazer yazıcılarla anlaşamıyormuş UPS'ler.
Yüke ve ısıya duyarlı bir fanı olmamasına üzüldüm. Pandeminin başında ihtiyacım olan ekipmanı eve taşıyıp çalışmaya başlamıştım. UPS bardağı taşıran damla oldu, bu sesle evde yaşanmazmış. Tölere edebileceğimi sanmıştım ama mümkün görünmüyor. By-pass moduna alsanız da, komple kapatsanız da fanı durmuyor anladığım kadarıyla.
Merak ettiğim konu lazer yazıcılar istisna mı yoksa cnc lazer, 3d printer gibi cihazlara da hassasiyeti var mı? 3D printer konusunda sorun çıkaracağını sanmam ama cnc lazer de şebekeden devam edecek sanırım.