Samsung note 3 vardı. Ekranı kırıldı. n11'de ekran fiyatları yaklaşık 350₺ civarında. Muhtemelen yansanayi ve 3-5 ay içerisinde arızalanacak. 2.el Note 3 telefonlar letgo'da 500₺ civarında. Yeni telefon fiyatları malum.
Siz olsanız ne yapardınız? Neden?
A) Ekran alır değiştiririm.
B) Bozuk haliyle satar, üzerine 300₺ fark koyar 2. el başka bir note 3 alırım.
C) Bozuk haliyle satar, iki yıl garantili yeni telefon alırım.
D) .........
Teknoseyir gündemi
#Superonline#Intel#Mannequin#Android16#pctoplama#influenza#RTX5070ti#akış#TeknoYardım#rtx5090Son bir saat içinde 116 ziyaretçi, 117 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Benim de piyasadan 2 ekran alıp denemişliğim var. 1 ay bile gitmedi. Teknoseyirdeki kardeşlere bir sorayım dedim. Farklı bir bakış açısı gelir mi, ya da bilmediğim yeni bir şey öğrenirim diyerekten. Yanıt için teşekkürler.
Ben de 3 yıl kadar Note3 kullandım. Hayat Note3 kullanmaya devam edilecek kadar uzun değil.
C
😀 Güzel tespit. "Hayat Note3 kullanmaya devam edilecek kadar uzun değil"
@orcun Serviste hala Note 3 ekranı var mıdır acaba? 🤔
Sanmıyorum. Olsa da 2.elini 500₺ ye alırken onlar ekrana 1500₺ isterler. O yüzden B seçeneğinde bir ihtimal oynanmamış cihaz bulursam orijinal ekranlı çıkabilme ihtimali var.
Yan sanayi ekranların ucuz olmasının sebebi çabuk bozulmaları değil kalitelerinin orjinal gibi olmaması. Zaten dışarıda sıfır satılan ekran bulman imkansız gibi birşey. Orjinal olduğu garanti olan bir ekranı cihazdan çıkma olarak yada servisten temin edebilirsiniz sadece. Yan sanayi ekranlar genel olarak biraz soluk görüntüye sahip oluyorlar veya parlaklık seviyeleri düşük kalıyor.
Bu saatten sonra kullanmak için ikinci el Note 3 alınmaz. Ekranı sağlam ama arızalı Note 3 bakılabilir. Deneyerek alman gerekli yalnız. Ben yeni sıfır bir cihaz alırdım.
Güzel bir D seçeneği oldu bu. Brick olmuş bir Note 3 bulursak onun ekranını transfer edebilirim. Ucuza da alma ihtimalimiz olur. Teşekkürler.
C
Ekran al kullan derim. Yan sanayi takıp da 1 senede bozulan ekranım olmadı daha. 10 tane değişmişimdir eş dost aile vs.
S4 Active vardı elimde 3 tane. 2 si zaman içerisinde ekranları kırılmıştı. yansanayi 2 ekran aldım değiştirdim. 1-2 ay içerisinde her ikisi de dokunmatikleri problem yapmaya başladı. O yüzden çekiniyorum bir üçüncü için para harcamaya.
@korkutsa Amoled mi kullanıyordu s4 active ? Benim taktıklarım ipsdi. Üretimi hem daha basit ve bol. En dandiği bile belli standartı yakalamış demek ki 😁
@joe Orijinali amoled idi. Fakat yansanayi oalrak aldığım ekranlar ips di sanıyorum.
@korkutsa Çok ilginçmiş ilk defa öyle bir şey duydum 😁