#OtoSeyir
Nissan Micra 2011 1.2 Tekna, CVT otomatik araç hakkında düşünceleriniz neler, kullanan tecrübe eden oldu mu? 26.000 km'de, oldukça temiz, kazasız, hasar kayıtsız bir tane buldum, almayı düşünüyorum. Araçtan tek beklentim, beni A noktasından B noktasına başıma bela açmadan taşıması, ve gerektiğinde aylarca beklemeden satabilmem? Sizce uygun bir araç mı?
Model özelinde bir sıkıntısı var mıdır bilmiyorum ama CVT şanzıman bu dediğiniz için uygundur muhtemelen.
Kaçırma kolay satılır şehir içi çok pratik ve atik bir araba, ama torqconverterlıları da var sanırım micrada
sorunsuz otomatik arıyorsanız eat yi de degerlendirebilirsiniz.
kaçpara
alınız.
uzun süre kullandığım bir araçtı bu. şehiriçinde kullanım için birebir. yakıtı az. 6 litre civarlarında yakıyor. cvt şanzumanı o motorla harika uyuma sahip. tavanı yüksek içi geniş. jant kapaklı modelinde bile bluetooth bağlantısı var. araç parkı çok kolay. a'dan b'ye gitmek için mükemmel bir araç.
şehirlerarasında yüksekliği ve ince lastiği nedeniyle yanal rüzgaraları hissettiriyor. kamyon, otobüs geçerken de aynı durum söz konusu. o kilometrede de olaiblir. bizim aldığım araç da 6 yıllık 14bin kilometredeydi. dikkat edilecek hususlar lpg takılı mı lpg bu 3 silindirli motorlara uyumlu değil. atkinson çevrimi tipi çalıştıkları için. bir ön takımları çok hassas. tam sağ veya tam sol yapıp gaz vrince tık tık ses gelebilir. titreyebilir. buna bakılabilir. @koios