@hkellecioglu, yayınlanmış yazıların içerisine girince toplamda kaç yorum olduğu da bir yerde belirtilirse iyi olur kanısındayım. Mesela, haftalık gündem değerlendirmesine tıklamadan anasayfada, en sağ kısımda, 110 küsür yorum olduğunu gördüm, sonradan 5-10 dakika sonra sayfayı yenileyip kaç yorum olduğuna bakmak istedim fakat içerik sayfasında olduğum için hiçbir yerde kaç yorum olduğu yazmıyordu.
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#Sony#HellisUs#xperia1viii#israf#AI#ikinciel#original#televizyon#20#FilmTavsiyesiSon bir saat içinde 195 ziyaretçi, 120 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Ekledim. Beğen, paylaş sayısının yanında yorum sayısı da görünüyor artık.
Çok teşekkürler, gayet iyi oldu. Bir de şu işe (http://teknoseyir.com/durum/113047) el atarsanız sevinirim.
Bunu listeye ekledik. Yapılacak zamanla.
Tamamdır, bununla birlikte size yine birkaç tane daha öneri gönderdim, yarısına cevap geldi yarısına gelmedi. Bazen görmediniz falan diye endişeye kapılıyorum da. 🙂
O kadar çok geliyor ki hangisine cevap vereceğimizi şaşırıyoruz. Atladığımız bir özellik olsa bile ileride tekrar hatırlatırsınız. Şimdilik acele etmeyin zamanla her şey yerine oturur. V2.0'a geçeli daha 1 hafta bile olmadı. 🙂
Tamamdır, o zaman ben yine sizden herhangi bir cevap beklemeden öneri ve şikayetlerimi göndermeye devam edeceğim. Malum gördüğünüzden artık eminim. 🙂 Benim gibi de yüzlerce insan olduğunu düşününce ve her biri de ayrı ayrı cevap bekleyince işiniz oldukça zorlaşıyordur. Tekrardan kolay değilsin. Yaşasın TS 2.0, bir an önce gelsin TS artı! 🙂 (Ve şu gülücük simgeleri değişsin!)