CEYD-A'nın Benzer Sorulara Verdiği Cevap Çeşitliliği

CEYD-A'nın verdiği cevaplar,
- Sorunun değişik söylemlerine,
- Ararken sonuç için kurgular arası izlediği yola,
- Kaynakların mevcutiyetine
göre değişebilir.
Yüzbinlerce kurgu olduğu için çalışma prensibi karışık bir düzendedir ve kurgular arasında etkileşimler vardır. Bazı kurgular kendini düzeltmeye çalışırken bazıları ise işini başka kurguya yönlendirmektedir.
CEYD-A kurguları platform bağımsızdır. Mobil uygulama üzerinden, web üzerinden veya android tv üzerinden kullanımlarda aynı kurgular kullanılabilir.
Web tabanlı asistan:
https://asistan.ceyd-a.com/ (Türkçe)
https://asistan.ceyd-a.com/chatboten/ (İngilizce)
Android tabanlı asistan:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cenker.yardimci.app (Türkçe)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cenker.ceydasistan.app.en (İngilizce)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cenker.com.yardimciga.tv.en (Android TV)
#ceydasistan #sanalasistan #virtualassistant #dijitalasistan #yapayzeka #chatbot
Uygulamanın Google Play'deki yorumlarına çok gülüyorum. "Google Asistan bile daha iyi" demiş adam. Yanlış anlamayın, trilyon dolarlık şirketin yüzlerce belki de binlerce insanla geliştirdiği bir uygulama ile karşılaştırmalarına çok sevindim aslında. Sizin de ne kadar emek harcadığınızı takip ediyorum. Sadece ortaya çıkan bir sorun için adamakıllı bir şekilde sorunu belirtip geri dönüt beklemek varken hem sorunu belirtmeyip bir de hakaretler yağdırmaları kızgınlığın ötesinde komik geliyor. Siz nasıl dayanıyorsunuz bilemiyorum. Umarım çok çok daha iyi yerlere gelirsiniz.
Sonunda beni gerçekten anlayan, neler çektiğimi gören birinden böyle güzel bir yorum almak çok sevindirdi beni 🙂
Google Play'deki bazı yorumlara gerçekten katlanmak, moral bozmadan sabırla cevap vermek çok zor. Zaten sabır olmazsa bu proje başarıya da gidemez diye düşünüyorum. O kadar çok ilginç, komik ve bazen ne diyeceğimi ne cevap vereceğimi şaşırdığım yorumlar var ki. Hepsinin ötesinde başarı için önce sabır gerekiyor 🙂 . Her ne kadar moralimi de bozsalar da sabırla bu iş olacak diye düşünenlerdenim.