Kuzenim iPhone 8 satın aldı ikinci el. YouTube uygulamasında aradığı bir şeyi bulamıyor. Bilgisayardan ya da Android telefondan aynı şeyi arıyoruz; ona gelen sonuçlar saçma sapan ve az alakasız şeyler. Android ya da pc'de sorun yok çıkıyor aradığımız ve açıp izleyebiliyoruz; dinleyebiliyoruz. Kuzenim iPhone 8'i verip iPhone X aldı; aynı sorun devam ediyor. Bazen düzeliyor arama sonuçları ve bulduğunu da açıyor sorunsuz. Bazen de dediğim gibi saçmalıyor. Benzer şeyler başına gelen ya da çözüme yönelik tavsiyesi olan var mı?
Fotoğrafta google hesabı açık olduğu halde gelen bildirim. Başka bir hesapla denemişler yine aynı sorun. Eskiden Google Maps yüklüydü telefonda. YouTube uygulaması Google Maps uygulamasını bahane göstererek açmıyordu. Onu sildik, şimdi de bu geliyor. Safariden YouTube'u açınca da aynı sorun çıkıyor. Normalde dinlediği ya da izlediği videoları açıyoruz bu arada. Müzik videoları vs. Kısıtlanmış videolar değil açmaya çalıştığımız.
#teknoyardım #yardım #apple #iphone #iphonex #youtube

Kendisi garip bir DNS,proxy falan kullanıyor olabilir mi ? Ağ ayarlarını sıfırlasın öncelikle. Sonra gizli modda youtube’u denesin bakalım. Bu da olmadı backup kullanmadan sıfırdan bir kurulum yapsın. Çok garip bir sorunmuş.
ağ kaynaklı olduğunu düşünüyordum bir ara ben de yaşadım mi5ste rom atınca, yani restore Apple mantığında, düzeldi ağ ayarlarını sıfırlamak ilk deneme olsun. ayarlar genel sıfırla kısmından
Kısıtlı Mod açık gibi, kapatıp deneyin
Bence imail atilmis olabilir yurt disi telefon ise