Bana PSU önerebilir misiniz?
Sistem APU A10 7850K, ekran kartı şimdilik yok.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#Computex2026#ControlResonant#yardım#RetroPC#TombRaider#OyunGündemineMalzeme#DubleksPC#AceCombat8#gogSon bir saat içinde 120 ziyaretçi, 12 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Üstad, masaüstü sistemlere çok aşina olmamakla birlikte öneride bulunabilirim ama kasan nedir, ne tür işlemler yapıcaksın, diğer donanımlar ne olacak ve tabi ekran kartı da önemli bir etken. Ayrıca bütçeni de bilmek faydalı olur. Yalnızca verdiğin bilgi ile bir şey önermek çok doğru olmaz. Aksine yanıltıcı olabilir.
kasa core v1. ekran kartı ilerde ya gtx950 yada r7 250 olur.
Sistemin nasıl kuraçaksın hocam ekran kartının modeli önemli yada sisteme ekleyeceğiniz parçalar birde bütçe var o ne kadar mesela ?
ama tavsiyem beklediğin maksimum güç tüketiminin en az %25 fazlasını verecek bir şey tercih etmen olur. Daha fazlası daha da güzel tabi. Psu yarın başka bir sistem kuruyorum çöpe atatım diyeceğin bir şey değil, özellikle iyi bir şey aldıysan.
Marka olarak corsair takıntılı oldugum için
Corsair CX Series yarı modüler
Corsair RM Tamamen modüler
Ürünleri önerebilirim.
750/850 W biraz da pahalı ürünler.
EVGA daha ucuz fiyatlara 80+ Gold 750 W sunuyor. Amerika fiyatlarıyla bu karşılaştırmayı yaptıgımı da belirteyim.
a10 için çok önemi yok. yanına r7 250 takarsın bir tane de harika set olur. psu'da çok önemi olmaz watt olayının yani sana 350watt yeterli gelir. sadece markasına özen göster. buradan hesaplayabilirsin ayrıca istersen.
http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/
bu arada aynı bilgisayarı optic sürücü olmadan 1 ssd ve 1 tane de mekanik disk ile kullanıyorum. benim psu 400watt.
Amazonda Bestseller olmuş bir ürün. Fiyat/performans açısından iyi. Ama açık konuşmak gerekirse iyi bir sistem kurucam diyosan maliyeti artırarak daha iyi ürünlere bak derim.
Bu nasıl
http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=101300
Fiyatla ilgili fikrim yok ama gayet tatmin edici bir kaynak. Modüler olmaması sorun değilse, başka da bir problem yok.