Genel olarak yasakçı bir zihniyetim yok. Ama konulara fazla takıntılıyım yt whatsapp gibi. yasaklamak istemiyorum alternatifi tr de olan uygulamaların olmasını tercih ederim. Haa derseniz ki bu zamanda çok zor evet. Ama daha güçlü bağımsız kurumların olduğu yerde daha özgür uygulamalar olmalı. Ancak bunu nasıl sağlayabiliriz! Hem devletin arka kapısı olmasın hem de kişisel ve devlet güvenliğini tehdit edecek unsunlar olmasın.
#başkanolursam
Teknoseyir gündemi
#powerbank#TeknoSeyir#AI#amazonprime#matematik#Samsung#Windows#TombRaider#enparabank#PS5#encardgençSon bir saat içinde 291 ziyaretçi, 85 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Bip'in tutmamasının nedeni bence de güven olmaması. Gençler özellikle bu konuda çok espri yapıyor çünkü. Zaten bu devirde en azından ülkemizde şirketi olan firmaların, iletişim hizmeti olarak Whatsapp yerine Bip kullanmalarını zorunlu tutup bunun kullanımı arttırabilirsin. Tabi ki vizyon denilen şey bizde yok özellikle teknoloji konularında durumlar kahkaha atmalık. Halkta da bir karşılığı yok. Sosyal medya ve Whatsapp kullanabilsin gerisi pek önemli değil. Herhangi teknik bir konuya 1 cümleden fazla kurunca ortamdaki "tuhaf adam" oluyorsun.
Neticede teknoloji bu, sorgulamadan kullancaksın zihniyeti
https://youtu.be/f0TZeyJ3txE
Tam anlamadım, yerli ve milli uygulamalar olsun, ve onlar tercih edilsin mi istiyorsunuz?
gibi ama yerli milli kaygım yok. Bilgiler burada olsun
@hamitozlu Ben de bilgim burada olmasın derdindeyim çünkü bilgilerin burada olmasına güvenmiyorum. ABDde olsun bilgilerim, onların bir işine yaramaz, diye düşünüyorum.
@oniki işte bunun sebebi ne ülkede adalet sistemi eksik
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bu anlaşılır talep edilirse.. Atatürk İlke ve İnkılapları ve oluşmasına zemin hazırlayan tarihi toplumsal süreçler anlaşılırsa.. hatta geliştirilirse..
Şu an enerjide telekomunikasyonda orduda siyasette ne kadar bağımsız ne kadar sömürgeyiz. Yani whatsapp sadece bir sonuç bana göre, sorun çok tanıdık çok eski, çok da güncel ne yazık ki. Sağlıkta, mühendislikte yetişmiş nitelikli vatan evlatları neden sürgünde?