Call Of Duty ve Battlefield 6 gibi rekabetçi fps oyunlarında kullanmak için alabileceğim, performansı en yüksek olan gamepadi arıyordum. Bakalım "Gamesir G7 Pro 8K" da karar kıldım. Yabancı kaynakların çoğunda alınabilecek en yüksek puanları almış ve çoğu kişiye göre dünyanın en iyi gamepadleri arasında ilk sırada görünüyor.
Performans takıntımı şöyle anlatayım, kablosuz olarak da 8000 hz raporlama sunuyor ama buna rağmen tamamen kablolu kullanacağım. Milisaniyelik gecikmeye bile tahammülüm yok. Maç sırasında fps sabit 160'dan, anlık olarak 150'ye düşse bile hissediyorum, o kadar söyleyeyim. Bakalım birkaç maç atıp burada paylaşırım.
Not: 34 yaşındayım. 15-20 yaşındaki hayvan gibi reflekse sahip veletler ile başa çıkmak için en küçük fırsatı bile değerlendirmem lazım 🙂

İyi gamepad'dir. Options tuşlarının yerleşimi hariç.
Bizdeki bu pingler olduğu sürece rekabetçi tarafta pek şansımız yok
O konuda yapacak bir şey yok vallaha haklısın. Artık olduğu kadar.
Hayırlı olsun. O tür değişimleri fark edebiliyorsanız iyi. Bende o yetenekler o yok. O yüzden ekipman çokta etkilemediği için takılmıyorum. Xbox gamepad yetiyor.
Çok ciddi fark ediyorum ya. 10 yıldır rekabetçi fps oynayınca fark ediliyor. Normal oyuncular fark etmez.
Klavye maus en güzeli değilmi
Çok uzun yıllardır (Ps3'ten beri) gamepad ile rekabetçi fps oynuyorum. O yüzden çok alışkınım.