İşlemcimin termal macununu yenileme vakti geldi. 5800x ile birlikte Asus TUF Gaming LC II 360 mm sıvı soğutucu kullanıyorum, içinden çıkan macunu uygulamıştım 2 sene önce idareten. Yıllar önce Arctic mx-4 kullanmıştım, iyiydi diye hatırlıyorum. Şimdi mx-7 çıkmış. Bir de thermal grizzly'ler var. Siz ne önerirsiniz? Almışken iyisini alayım diyorum. Biraz uzak kalınca konuya sormak istedim.
Son bir saat içinde 225 ziyaretçi, 73 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Arctic için MX-4 zamanında çok sahtesi var muhabbeti dönüyordu. Hâlâ var mı o olay acaba 🤔? Teknobiyotik tavsiye ediliyordu sanki orijinal için. Amazonda Teknobiyotik satıcılı 2 gr MX-7 365 TL.
Bu arada termal makarna diye çevirmişler 😂.
Teknobiyotik tavsiye eden kimmiş? Teknobiyotik tavsiye edildiğini ilk kez duyuyorum, genelde kötü anılıyor, özelde daha kötü anılıyor.
@oniki Arctic resmi distribitörü, o yüzden Teknobiyotik'ten alın diyorlar. Başka yerden alıp sahte gelmesin diye ama ben Jumbum'dan aldım Mx7 ve orijinal geldi.
https://www.arctic.de/en/where-to-buy/
@anil_ konu dışı: anıl ıyor anıl ıyor deyip sizi çağırmışım 😂
@oniki Dertli gönüllere giren, işte benim Zeki Müren. Geldim. 😛
Mx7 iyidir. Grizyler 2 yılda kuruyor.
Mx7 al geç. Değmez öbürlerine arada çok uçurum yok.
Thermal Grizzly Extreme güzel ama pahalıydı en son. Arctic Mx6, Mx7 de iş görür, gayet güzel.
Bulduğunu al geç, aralarında kafaya takacak kadar fark yok.
yorumlar için herkese çok teşekkürler, amazon'dan mx-7 alındı ve geçildi 🙂